Cuma , Mart 29 2024

Kayabaş’tan Sanayi Esnafına Müjde

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Burada yeni sanayi sitesinin müjdesini veren Kayabaş’ı esnaflar büyük bir teveccüh ile karşıladılar ve 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde desteklerini bildirdiler. 

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş beraberinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Fethiye Sanayi Sitesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti. Sanayi Sitesi’nin yetersiz olduğu için daha modern bir sanayi sitesinin projeleri arasında olduğunu kaydeden Kayabaş, esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Tüm esnafları tek tek dolaşan Kayabaş, hayırlı işler dileklerinde bulundu. Cumhur İttifakı işbirliğinde Gönül Belediyeciliği ile Fethiye’yi hak ettiği yerlere taşıyacaklarının altını çizen Kayabaş, Fethiye’nin sorunlarını ‘Ben’ değil ‘Biz’ anlayışı ile çözeceklerini söyledi.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, “Adayımızın seçim çalışmalarına AK Parti heyeti ile bizler de katıldık. Sanayi esnafımız bizleri teveccüh ile karşıladı. Bunu şimdiden müjdeliyorum, Cumhur İttifakı belediyeciliği Fethiye’mize hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser açıklamasında, “Esnafımızın büyük bir ümidi ve beklentisi var. Bunu çözerse Cumhur İttifakı çözer. Sorunlar birikmiş durumda inşallah bunların hepsini çözeceğiz. Başkanımızın projeleri ile bunun üstesinden geleceğini biliyoruz, bizler de ona destek vereceğiz. Yapılacak olan hizmetlerin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Son olarak açıklamada bulunan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Seçim çalışmalarımız kapsamında Sanayi esnafımızı ziyaret ediyoruz. Esnaflarımızın sorunlarını dinledik ve onlarla sohbet ettik. Teveccühlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizleri bağrına bastılar. Bizlerden hizmet beklentilerini dile getirdiler. Esnaflarımız bizden çöp toplama merkezi ve revir istediler. Otopark sorununu da çözmek adına girişimlerimiz olacak. En büyük müjdemiz ise yeni sanayi sitesi oldu. Burada bulunan esnafımızın görüşlerini alarak, bu projeye başlayacağız. Çünkü burada arkadaşlarımız zor şartlar altında hizmet vermeye çalışıyor. Bir dükkanı 3 kişi kullanıyor. Bu sıkıntıları yerinde tespit ettik. Onlarla istişare yaparak burayı onların yararına değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Açıklamasını sürdüren Kayabaş, “Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırladığımız programa katılımlarından dolayı teşekkür ettik. Bu ziyarette şunu gördük artık halkımız değişim istiyor. Birikmiş sorunların çözülmesini istiyor. Gelen taleplerden birisi de Sayın Cumhurbaşkanımızın programında Fethiye’nin birikmiş sorunlarına yönelik vaatlerde bulunmaması oldu. Uçağa binmeden önceki görüşmemizde bütün projelerimizin, kendi projesi olduğunu vurguladı. Bu konularda bakanlarla görüşeceğini ve fizibilite raporu isteyeceğini bildirdi. Bakanlarımızın ziyaretinin ardından hazırlanan raporlara bu projelerin gerçekleştirileceğini ifade ettiler” dedi.

 

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …