Çarşamba , Nisan 24 2024

Kayabaş, “Herkesin Gönlünü Kazanmalıyız”

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı düzenlediği kahvaltılı toplantıda, geçmiş dönemlerde teşkilatın çeşitli kademelerinde görev alan yöneticilerle bir araya geldi. AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Muhittin Kayabaş ve Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı yöneticileri ve kadın kolları yönetiminin de hazır bulunduğu program Şımarık Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Coşkulu bir ortamda geçen programda birlik mesajları verildi. Organizasyonda yapılan konuşmalarda Cumhur İttifakı işbirliğinde Fethiye’nin AK Belediyecilikle buluşacağına vurgu yapıldı. Yoğun bir katılımla olan programda açılış konuşmasını yapan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, “Cumhur İttifakı olarak davamız bir, yolumuz bir. Amacımız yerel seçimlerden galibiyetle çıkmak ve halkımıza hizmet etmek” dedi.

MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura konuşmasında, “Cumhur İttifakı’nın amacını sokak sokak, ev ev dolaşarak vatandaşlarımıza anlatmalıyız. Halkımıza hizmet için genel başkanlarımızın talimatları doğrultusunda gece gündüz çalışacağız” dedi. MHP’nin önceki dönemler Fethiye İlçe Başkanı ve partinin önde gelen isimlerinden Cengiz Çay yaptığı konuşmada, “Cumhur İttifakı olarak 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacağız. Bunun yolu da birbirimize sahip çıkmak ve el birliği ile çalışmaktan geçiyor” dedi.

Alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş konuşmasında, “Bizlere bu mekanı sağlayan Bülent Poyraz beyefendi ve kıymetli anneleri Döndü Poyraz hanımefendiye teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, ülkemizin bekası için Cumhur İttifakı’nı oluşturdular.  MHP’li kardeşlerimle bir arada olduğum için gurur duyuyorum. Kurulduğu günden bu yana teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev alan arkadaşlarımızla bir aradayız. Şahsım olarak yönetim kurulu üyesi, belediye meclis üyeliği görevinde bulundum. 3 dönem milletvekili adaylığı yaptım” dedi.

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Siz bu davaya inandınız ve destek oldunuz. Fethiye’mizin geleceği için, birikmiş sorunların çözülmesi için bu seçimi kazanmak zorundayız. Bunun için tek yumruk olarak çalışmaya devam edeceğiz. Şurada çok az bir zaman kaldı. Her gün bir kişinin gönlünü kazanmak zorundayız. 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Fethiye’yi AK Belediyecilikle buluşturmak için elimizden geleni yapmalıyız. Fethiye’ye hizmetkarlık yapmak için yola çıktık. Uzun vadede sorunların çözümüne yönelik projelerimizle geliyoruz. Fethiye Belediyesi’nin bütçesi ile yapılabilecekler çalışmalar belli. Yıllardır biriken sorunların çözümü için devlet desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Kayabaş konuşmasının son bölümünde, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 22 Şubat Cuma günü saat 16.30’da halkımızla buluşmaya geliyor. Sayın Cumhurbaşkanımızı hep birlikte karşılayacağız. Bu seçim Fethiye ve ülkemiz için büyük önem taşıyor. Fethiye’nin hak ettiği yerlere ulaşabilmesi için hepinize büyük görevler düşüyor. Bu seçimi kazanalım ki, gençlerimize istihdam sağlayalım” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …