Salı , Nisan 23 2024

Kayabaş, “Halkımızın Hizmetkarı Olacağız”

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı aday tanıtım töreni, Devlet Su İşleri Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, program öncesinde yoğun bir ilgi ile karşılandı. Körfezin temizliği, yolcu gemisi iskelesi gibi Fethiye’ye artı değer katacak projelerin hayata geçirileceğini ifade eden Kayabaş, her mahalleye eşit hizmet verileceğini söyledi.

Geniş bir katılımın olduğu programda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Fethiye yerel seçimlere Cumhur İttifakı ile hazırlanıyor. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı yöneticileri, belediye başkan aday adayları, mahalle temsilcileri ve basın mensuplarına yönelik gerçekleştirilen tanıtım toplantısında ilk olarak saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı söylendi. Ardından konuşmalara geçildi.

ESER, “BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ZAFERE ULAŞACAĞIZ”

İlk olarak konuşan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, “Liderimiz; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli aynı 24 Haziran’da olduğu gibi 31 Mart 2019 mahalli seçimlerinde Cumhur İttifakı’nı sürdürmenin; milletimiz ve ülkemizin bekası için bir zorunluluk olarak tespit ettiler. Biz de bu uğurda çalışarak 24 Haziran’daki coşkuyu 31 Mart’a taşıyacağız. Cumhur İttifakı’nda kurduğumuz gönül birliğini hep birlikte yücelteceğiz. Nefsimizi değil davayı iktidara taşıyacağız. Partimizin Belediye Başkan Adaylığı belirleme sürecinde 12 aday adayı bu göreve talip olmuştur. Partimizin Genel Merkezi tarafından yapılan araştırmalar, anketler ve istişareler sonucunda birbirinden kıymetli 12 aday adayı arasından bir adaya indirgenmiştir. Fethiye Belediye Başkan Adayı olarak 24 Haziran genel seçimlerinde partimizin 3. sıra milletvekili adayımız olan, hemşerimiz, gerçek bir dava adamı Ziraat Mühendisi ve işadamı Muhittin Kayabaş belirlenmiştir. Adayımıza görev tevdi edildikten sonra tüm dava arkadaşlarımıza; Cumhur İttifakı’nın neferi bizlere düşen görev birlik ve beraberlik içinde hedefe odaklanmak ve zafere ulaşmaktır” dedi.

ÇAY, “CUMHUR İTTİFAKI GÖNÜLLERİ BİRLEŞENLERİN İTTİFAKIDIR”

MHP’nin önceki dönemler Fethiye İlçe Başkanı ve partinin önde gelen ismi Cengiz Çay yaptığı konuşmada, “Cumhur İttifakı’nı sizler oluşturdunuz. Bu ittifak, gönülleri birleşenlerin ittifakıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni güçlü, Türk Milleti’ni mutluluğa ve huzura kavuşturmayı isteyen ittifak… Bu ittifak Cumhurbaşkanını veya belediye başkanını bizden seçelim diyen değil, halka hizmeti hakka hizmet bilen kişilerin kurduğu bir oluşum. MHP Fethiye İlçe Teşkilatı olarak bu ittifak için hep beraber çalışmaya hazırız” dedi.

ADAY ADAYLARINDAN KAYABAŞ’A DESTEK

Daha sonra sırasıyla belediye başkan aday adayları Mehmet Melih Tatlıcı, Köksal Turan, Mehmet Tokgöz, Yusuf Çaylı, Keramettin Yılmaz, Kamil Çoban ve Ergün Kocagöz kısa birer konuşma yaptılar. Aday adayları konuşmalarında AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’a desteklerini bildirdiler.

“EL BİRLİĞİ İLE FETHİYE BELEDİYESİNİ KAZANACAĞIZ”

Alkışlar eşliğinde kürsüye gelen AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş konuşmasında, “Bu tanıtım programımız teşkilatımız ve basın mensuplarıyla bir araya gelmek için organize edildi. Önümüzdeki günlerde halkımızın ve üyelerimizin katılımıyla, geniş çaplı bir toplantı gerçekleştireceğiz. Daha geniş kitlilere hitap edeceğiz. İnşallah el birliği ile Fethiye Belediyesi’ni kazanacağız. Doğduğum, büyüdüğüm Fethiye’ye belediye başkan adaylığı görevini bana layık gören başta Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye, milletvekillerimiz, il ve ilçe başkanlarımıza teşekkür ederim. Adaylığım hiçbir zaman kişisel hırs ve menfaat içermemektedir. Tamamen biz duygusuyla oluşmuştur. Fethiye’yi nasıl dünyanın en güzel kenti yapmanın hesaplarını yapmalıyız. Fethiye halkına güveniyoruz” dedi.

“HİZMET ODAKLI OLACAĞIZ”

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Fethiye’nin geliri belli, sorunlar iyice birikti. Şu an ilçemizin sorunlarını herkes biliyor. Mutlaka Ankara’nın desteğini almak zorundayız. Ankara, ‘Gelin isteyin, vereyim’ diyor. İlk önce hizmet odaklı projelerimizi hazırlayacağız. Konusunda uzman kişilerle projelerimizi hazırlayacağız. Şehir girişlerini Fethiye’ye yakışır bir hale getireceğiz. Sadece misafir odası ile uğraşmayacağız. Daha birçok mahallemiz var. Hepsine eşit hizmet götüreceğiz. Çalış’ta bot kooperatifi kanalı kendisi temizliyor. Bu işi biz yapacağız. Körfezimizi temizleyeceğiz. Zaman zaman kokmaya başladı. Bırakın denize girmeyi, canlılar bile neredeyse ölecekler. Veysel Eroğlu’nu çağıracağız, daha önce ‘Haliç’i temizledik, burayı da temizleriz’ demişti. Çıkan toprağı da çiftçilerimize vereceğiz. Onların üretimini arttırmalarını sağlayacağız. Kruvaziyer gemileri ile esnafımızın yüzünü güldüreceğiz. Tüm esnafımız ve çiftçimiziz buradan ekonomik gelir elde edecek. Efendilik değil, hizmetkarlık yapmaya geleceğiz. Denize en yakın antik tiyatroya sahibiz. Burayı da en kısa zamanda işlevsel hale getireceğiz. Müzemizi de buraya taşıp, işlevselliğini arttıracağız. Tamamen hizmet odaklı bir belediyecilik yapacağız. Fethiye halkını AK Belediyecilikle tanıştıracağız” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …