Perşembe , Nisan 25 2024

Kayabaş, “Fethiye İçin Hayırlı Olsun”

Cumhur İttifakı AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, oyunu Özel Hatem İlkokulu 1010 nolu sandıkta kullandı.  Sabah saatlerinde eşi Özlem, oğlu Talha, kızı Zehra Ceylin ve gelini Kübra ile birlikte oy kullanacağı sandığa gelen Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, 2019 yerel seçimlerinin Fethiye, Muğla ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Oy kullanmaya gittiği okulda ilk olarak vatandaşları selamlayan Muhittin Kayabaş, daha sonra oy kullanacağı sandığa gitti. Sırası geldiğinde oy pusulası, zarf, tercih mührü ile birlikte kabine geçen Kayabaş; daha sonra oyunu kullandı ve imzasını attı. Çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplandıran Kayabaş, “Oyumuzu kullandık. Çok güzel ve seviyeli bir seçim yaşıyoruz. 3 ay boyunca ekibimiz ile çok yoğun bir şekilde çalıştık. Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyesi adaylarımız ve proje ekibimize teşekkür ediyorum. Halkımıza desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“Güzel bir bahar günü yerel seçimler bayram havasında geçiyor” diyen Kayabaş, “Projelerimiz ile Fethiye’yi şaha kaldıracağımıza inanıyorum. İlçemize hak ettiği değeri vermeye geliyoruz. Yarından itibaren halkımızın hizmetkarlığına başlayacağız. Tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum, birlik ve beraberliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Güzel bir yarış oldu. Oldukça yoğun bir katılım var, halkımız demokrasiye sahip çıkıyor. Yerel seçim sonuçlarının ülkemize, Muğla’ya ve Fethiye’ye hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser ve MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, yaptıkları açıklamada 2019 yerel seçimlerinin hayırlı olması dileğinde bulundular. Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ardından beraberindeki heyet ile birlikte sandık görevlilerine kolay gelsin dileklerini sundu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …