Cuma , Mart 29 2024

Kayabaş; “Çalınmadık Kapı Bırakmayacağız”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ziyaret ve toplantı programları gerçekleştiren Kayabaş, halkın yoğun sevgisi ve desteği ile karşılanıyor.  AK Parti’nin Menteşe, Patlangıç ve Pazaryeri mahallelerindeki üyeleriyle tanışma ve istişare toplantısına yoğun bir katılım oldu. AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, program öncesinde büyük bir ilgi ile karşılandı.

Fethiye’ye artı değer katacak projelerin hayata geçirileceğini ifade eden Kayabaş, her mahalleye eşit hizmet verileceğini söyledi. Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Fethiye İlçe Teşkilatı yöneticileri, belediye başkan aday adayları, mahalle temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda birlik mesajları verildi.

ESER, “AMACIMIZ HALKIMIZA HİZMET”

İlk olarak konuşan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, “Cumhur İttifakı olarak bu yerel seçimlerde hedefimiz Fethiye’nin önünü açmak. İlçemizin AK Belediyecilikle tanışması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Biz öncelikle bir davanın temsilciyiz. Amacımız halkımıza hizmet etmek. İnanmak, yarı yarıya başarmaktır. Bu dönem çok ümitliyiz. Sizlerin desteği ile seçimlerden zaferle çıkacağız” dedi.

CURA, “YEREL SEÇİMLER ÜLKEMİZİN DÖNÜM NOKTASI OLACAK”

MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura konuşmasında, “Yüzünüzdeki tebessümden şunu anlıyorum, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sizlere emanet ettiği Muhittin Kayabaş belediye başkanı olacak… Sizlerin desteği bize büyük moral veriyor. Bu yerel seçimler bir beka sorunudur. Bunu seçmenimize anlatacağız. Burada sizlere büyük görev düşüyor. 2019 yerel seçimleri ülkemizin dönüm noktalarından birisi olacak. İki dönem Ölüdeniz Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Keramettin Yılmaz’ın aramıza katılmasından mutlu olduk. Yine belediye başkanlarımızdan Yusuf Çaylı da aramızda, onun da tecrübelerinden faydalanacağız. Aday adayı olan diğer genç arkadaşlarımız projeleri ve katkıları ile ufkumuzu genişletecektir” dedi.

ÇAY, “HEP BİRLİKTE HAREKET EDELİM”

Ardından konuşan MHP’nin önceki dönemler Fethiye İlçe Başkanı ve partinin önde gelen ismi Cengiz Çay, “31 Mart’ta yapılacak seçimler ülkemize ve memleketimize hayırlı olsun. Biz vefayı bilen insanlarız. Bu süreçte her zaman adayımızın arkasında olacağız. Bu seçimi önemseyelim ve hep birlikte hareket edelim” dedi.

DEV PROJELER HAYATA GEÇİRİLECEK

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş konuşmasında, “Bizler sizleri AK Belediyecilikle tanıştırmak için yola çıktık. Halkımızın hizmetkarı olduğumuzu bildirmek için buradayız. Büyük projelerde Ankara’nın desteğini alacağız. Allah’ın izniyle büyük projeleri sizlerin hizmetine sunacağız. İlk olarak şehir girişlerini Fethiye’ye yakışır bir hale getireceğiz. Körfezin temizlenmesi için önemli bir bütçe gerekiyor. Bunun ardından kruvaziyer gemi iskelesini yapacağız. Gençlerimize daha çok istihdam sağlayacağız. Tarımsal üretim açısından önemli bir potansiyele sahibiz. Bu yönde de çalışmalarımız olacak. Kendimize özgü marka ürünleri, yurtdışına ihraç edeceğiz. Semt pazarlarımızın altyapı ve üzerlerinin örtülmesi sorunlarını acilen çözeceğiz. Şu zamana kadar yapılabilenler yapıldı. Hepsine teşekkür ediyoruz. Seçim sürecinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Hayata geçirdiğimiz dev projelerle çocuklarımız ve torunlarımız bize dua edecek” dedi.

OTOPAR SORUNU ÇÖZÜLECEK

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Şehir merkezinde otopark sorunu aldı başını gidiyor. Devletimizin desteği ile kangren olmuş bu sorunu çözeceğiz. Fethiye’nin marka değerini arttırıp, her alanda örnek bir kent haline getireceğiz. Seçimi kazandığımız takdirde halkımız belediyede güler yüz ile karşılanacak. Hiçbir zaman bekletilmeyecek ve saygıyla uğurlanacak. Yapılacak her projemizde uzmanlara danışacağız. Fethiye’yi birlikte yöneteceğiz. Her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz. Denize en yakın antik tiyatroya sahibiz. Burayı ve Fethiye Kalesi’ni turizme kazandıracağız. Çok güzel koylarımız var. Ancak hem yolu yok hem de giriş ücretleri çok yüksek. Buraları da halkımızın hizmetine açacağız. Düğün ve kongre salonlarımız yok. İktidarın gücünü Fethiye’de hissettirelim ve hayal ettiğimiz mega kenti kuralım. Bin kişilik TOKİ projesi ile dar gelirli vatandaşlarımızın ev sahibi olmasını sağlayacağız” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …