Cuma , Nisan 19 2024

Kayabaş; “Birikmiş Sorunları Biz Çözeriz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahalle mitingleri ile sürekli halkın içinde olan ve projelerini anlatan Kayabaş, Fethiye’yi hak ettiği noktalara taşımak ve gelecek nesillere yaşanabilir bir şehir bırakabilmek adına vatandaşlardan destek ve oylarını  istiyor. Fethiye’nin birikmiş sorunlarının gönül belediyeciliği ile çözüleceğini ifade eden Kayabaş, “Kayaköy önemli bir turizm merkezi. Tarihi evlerin ve kiliselerin restorasyonu ile Kayaköy’ün turizm potansiyelini arttıracağız” dedi.                                                

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın katılımıyla Kayaköy Mahallesi ve Yeni Mahalle’de vatandaşlarla kucaklaşan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, daha sonra Bademli Mevkii’nde halka hitap etti. Fethiye’nin birikmiş sorunlarının gönül belediyeciliği ile çözüleceğini ifade eden Kayabaş, Kayaköy’ün önemli bir turizm merkezi olduğunu; tarihi evlerin ve kiliselerin restorasyonu ile Kayaköy’ün turizm potansiyelinin arttırılacağını ifade etti.  Yeni Mahalle’de davul zurna ile karşılanan Cumhur İttifakı Adayı Kayabaş burada yaptığı konuşmada, burada bulunan amatör spor kulübüne her türlü desteğin verileceğini bildirdi ayrıca bir de halı saha sözü verdi. Bademli halkına da bir müjde veren Kayabaş, buraya da bir ilköğretim okulu kazandıracaklarının taahhüdünü verdi.

KAYABAŞ, “FETHİYE’NİN MARKA DEĞERİ ARTACAK”

Gittiği mahallelerde büyük bir coşku ve destekle karşılanan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, meydanları dolduran vatandaşlara teşekkür etti. Kayabaş konuşmasında, “Fethiye’miz için taş üstüne taş koyana teşekkür ediyoruz. Şu zamana kadar yapılabilenler yapıldı. Fakat biz devlet desteği ile daha fazlasını yapmaya geliyoruz. Fethiye’yi hak ettiği yerlere taşımak, çocuklarımıza ve torunlarımıza yaşanabilir bir Fethiye bırakmak; büyük projeleri hayata geçirip marka değerimizi arttırmak için siyasi görüşü ne olursa olsun herkesten bir defalığına mahsus ödünç oy istiyorum. Yıllardan bu yana sorunlarımız birikti. Körfezimizi temizleyip, trafik ve otopark sorununu çözeceğiz. Kruvaziyer gemi limanı, ekolojik turizm, ilçemizde bulunan dünyanın denize en yakın antik tiyatronun restorasyonu, kongre merkezi gibi projelerimiz turizme katkı sağlayacak; ilçemizin marka değerini arttıracak ve gençlerimize istihdam olanağı sağlayacak” dedi. Kayabaş konuşmasının son bölümünde TOKİ projesi, devlet hastanesi ek hizmet binası, tam teşekküllü bölge hastanesi ve Fethiye Üniversitesi projelerinin hayata geçirileceğini duyurdu.

GÖKCAN, “ADAYLARIMIZA DESTEK İSTİYORUM”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan konuşmasında, “31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adaylığı olarak yol arkadaşımız, kıymetli ağabeyimiz Muhittin Kayabaş üzerinde karar kılındı. Büyükşehir belediyesinde ise Dr. Mehmet Nil Hıdır aday ilan edildi. 15 Temmuz gecesi hain FETÖ darbe girişimi sırasında Cumhur İttifakı’nın temelleri atıldı. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı devam ediyor. Aldığımız notlar arasında Kayaköy’de ciddi bir imar sorunu olduğunu tespit ettik. Acil olarak koruma amaçlı imar planının yapılması gerekiyor. Belediye başkanımız seçildiğinde milletvekilleri olarak bizler bakanlık düzeyinde ne gerekiyorsa yapalım. 30 yıldır devam eden bu kronik sorunu başkanımızla birlikte çözüme kavuşturacağız. Ölüdeniz’den gelen yağmur suları tarım alanlarını sular altında bırakıyormuş. Muhtarımız bu konu hakkında bilgi aktardı. Devlet Su İşleri Müdürümüz ile görüştüm. İki adet düdenin temizlenmesi için büyükşehir belediyesine müracaatta bulunmuşlar. Bu çalışma yapılmadığı için tarlalar sular altında kalmış. Biz yerinde incelemelerde bulunacağız. Gençlerimiz için buraya bir halı saha kazandıracağız” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …