Cuma , Nisan 19 2024

Karşıyaka Maçı Hazırlıkları Sürüyor

  1. Lig, 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor- Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürürken Kozanspor maçında kaybedilen 2 puanın moral bozukluğunu gidermeye çalışıyor. Teknik direktör Mustafa Ceviz yönetiminde Pazar günü deplasmanda oynayacağı Karşıyaka Ege derbisi maçı hazırlıklarını sürdürürken takımdaki cezalı ve sakat oyuncular teknik kadroyu düşündürüyor. Teknik direktör Mustafa Ceviz İzmir’de iyi bir maç ortaya koyacağız futbolcularımız kaybettikleri puanları telafi edeceklerdir’ ifadesini kullandı.

Fethiyespor-Kozanspor maçında kaybettiği 2 puanın üzüntüsünü yaşarken teknik direktör Mustafa Ceviz futbolcularının moral motivasyonunu artırmak için adeta beyinlerini yıkıyor. Kozan maçının geride kaldığını daha dikkatli oynayıp hemen her maçı gol ve gollerle süsleyerek bundan sonra kazanabileceklerini futbolcularına anlatan teknik direktör Mustafa Ceviz ‘Fethiyespor olarak yılgınlık yok. Önümüzde daha çok maçlar var. Bu haftadan itibaren tekrar bir çıkış gerçekleşebilir’ dedi. Teknik ve taktik ağırlıklı yapılan çalışmaya sakat olan ve İstanbul’da tedavisi devam eden Erdi Bakırcı katılmazken Pazar günü deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak Fethiyespor’da kırmızı kart cezalısı Anıl Gir ile 4 sarı kartlı Cemal Şener de yer alamayacak. Fethiyespor teknik direktörü Mustafa Ceviz, İzmir’de oynanacak olan Karşıyaka maçı bizim için çok önemli diyerek Karşıyaka’yı tüm hatlarıyla futbolcularına anlattığını söyledi. Takımın Kozan maçında kaybedilen 2 puan nedeniyle moralsiz olduğunu bu yüzden motivasyonu arttırmak için çaba gösterdiğini ifade eden Ceviz ‘Kozan maçı 2 devreli bir maç oldu. İlk devrede istediğimiz bir oyun yoktu. 2. yarıda iyi bir oyun vardı. Sadece oyunu gol ile süsleyemedik. Penaltıda kaçırdık, bunlar futbolda bazen oluyor. O dakikada oyuncunuz atmaya cesaret gösteriyor fakat atsa müthiş bir galibiyet olacaktı. Ama olmadı, bu maçın telafisini önümüzdeki hafta gideririz diye düşünüyorum. Futbolcularımla konuştum. Onlar da üzgünler. Kazanamadığımız için üzgünüz. Önümüzde de maçlar var, Karşıyaka maçı hazırlıklarına başladık. 4 sarı kartlı Cemal ve kırmızı kartlı Anıl Gir ile İstanbul’a tedaviye giden Erdi Bakırcı olmayacak. 3 oyuncumuzun bu maçta oynamayacağını söyleyebilirim. Diğer oyuncularıma hazır ol uyarısı yaptık, inşallah mevcut kadromuzla Karşıyaka maçına en iyi şekilde hazırlanıp öncelikle 3 puan çıkartmak istiyoruz. Cumartesi günü İzmir’e geçip, maç saatini bekleyeceğiz. Bu arada Karşıyaka’da iyi toparlandı. İyi sonuçlar almaya başladı. Biz de morallerimizi yüksek tutacağız. Kozan maçını unutup Karşıyaka maçında en iyi sonuçla döneceğimize inanıyorum’ dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …