Cuma , Nisan 19 2024

Kargı’lı Kadınlar Dualarla Destek Oldular

Kargı Mahallesi kadınları Afrin’deki ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçik ve şehitler için mevlit okuttu, dua etti. Mahallenin Düğün Salonunda gerçekleşen  etkinlikte kadınlar, Mehmetçikler için Yasin-i Şerif okutarak, dualarla destek oldu.

Fethiye’de  Kargı Mahallesi Güzelleştirme Derneği üyesi kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile her yıl geleneksel hale getirdikleri etkinliklerini bu yılda düzenledi. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılki etkinlikte eğlence bölümü olmaz iken, Afrin’deki ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçik ve şehitler için Yasin-i Şerif okutarak, dualarla destek oldular.

Kadınlar tarafından etkinliğe yoğun ilgi gösterilirken, Kargı Mahallesi Muhtarı Baha Koyuncu, “Bu yılki etkinlikte eğlence bölümümüz yok. Afrin’de Mehmetçiğimiz savaşırken ve onlarca şehidimiz varken biz burada eğlenemeyiz. Onlara dualarla destek olmak istedik”  diye konuştu.

Günümüzde kadının önemine vurgu yapan Koyuncu, “Kadınlarımız bizim her şeyimiz. Onların değerini  sadece yılın bir günü değil 365 gün 24 saat bilmeliyiz. Her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Mahalle Muhtarlığımız ve Kargı Mahallesi Güzelleştirme Derneğimiz iş birliği ile  kadınlarımıza yönelik bir etkinlik düzenliyoruz. Bunu geleneksel hale getirdik. Bu yılki etkinliğimizde eğlence bölümümüz yok. Kadınlarımız Afrin’deki ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiklerimiz  ve şehitlerimiz  için mevlit okuyarak dualarda bulunuyor. Allah’ın ordumuzu ve milletimizi aziz kılsın” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …