Cumartesi , Nisan 20 2024

Karayiğit; “Her Zaman Yanındayız”

Çiftçi Başkan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya; Fethiye Ziraat Odası yönetimi tarafından hayırlı ve uğurlu olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Fethiye Ziraat Odası Yönetim Kurulu  Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiye Ziraat Odası Meclis Başkanı Ali Kemal Karadenizli ve yönetim kurulu üyeleri ile çiftçilerden oluşan heyet; 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde  başkan seçilen ve aynı zamanda Fethiye Ziraat Odası üyesi olan  Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ettiler. Encümen salonunda gerçekleşen ziyaret samimi bir sohbet havası içersinde gerçekleşti. Alim Karaca’ya başarılar dileyen  Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit “Odamızın üyesi Çiftçi başkanımız Alim Karaca’ya hayırlı ve uğurlu olsun ziyareti gerçekleştirmekteyiz. Başkanımızın Fethiye’ye çok büyük hizmetler yapacağını çok iyi biliyoruz. Her zaman yanındayız, tüm çalışmalarına ve projelerine destek olacağız” dedi.

“KARADENİZLİ “ÇİFTÇİYİ YANINA ALAN BAŞKAN HER ZAMAN BAŞARIYA ULAŞIR”

Fethiye Ziraat Odası Meclis Başkanı Ali Kemal Karadenizli’de konuşmasında “uzun yıllardır birlikte çalıştığımız, yol arkadaşımız  Çiftçi Başkan Alim Karaca’nın Fethiye Belediye Başkanı olarak seçilmesi bizleri çok mutlu etmiştir. Büyük Önder Atatürk’ün dediği gibi “Köylü Bu Ülkenin Efendisidir”. Köylüyü ve çiftçiyi yanına alan başkan her zaman başarıya ulaşır. Çiftçi başkanımıza başarılar diliyoruz.  Başarılı hizmetlerde yapacağını iyi biliyoruz. Dün olduğu gibi bu günde ve her zaman olduğu gibi yanındayız. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

“ALİM  KARACA “BU ZİYARET BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI”

Ziyaretten dolayı çok teşekkür eden Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da açıklamasında “seçim çalışmalarında söylediğimiz gibi tarım ve üretimi destekleyeceğiz. Her zaman çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yanında olacağız. Hem köylümüzü ve çiftçimizi kazandıracağız hem de halkımıza ucuz, sağlıklı ürünler tüketmesini sağlayacağız. Üretim belediyesi olacağız ve çiftçilerimizle ilgili çok güzel projelerimiz var. Yakın bir zamanda kamuoyu ile paylaşacağım. Bu ziyaret beni çok duygulandırdı. Çünkü bende bir çiftçiyim ve köy çocuğuyum.  Ziraat odası üyesiyim. Çiftçiliğin ne olduğunu çok iyi bilirim. Bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …