Çarşamba , Nisan 24 2024

Karakeçililer ve Kayaköy Mahallesi sakinleri büyük sevinç yaşıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı başlanan Fethiye-Kayaköy Mahallesi arasındaki yolun sıcak asfalt yapılması nedeniyle Karakeçililer ve Kayaköy Mahallesi sakinleri büyük sevinç yaşıyor. Yolun her iki mahalle ulaşım anlamında çok büyük kolaylık ve rahatlık getireceğini ifade eden mahalle sakinleri yolun yapılmasından dolayı CHP İlçe Başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu, Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Bolel, CHP Fethiye Belediye Meclis Üyesi Yücer Börekçi ve beraberindekilere teşekkür etti. Mahalle sakinleri; “ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve ekibine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Onlara minnettarız yıllardır bir türlü yapılamayan yol büyükşehir tarafından yapıldı.” dediler.

2014 seçimlerinde MHP Seydikemer Belediye Başkan Adayı iş adamı Erdal Eroğlu da yolun yapımının Kaya ve Karakeçililer Mahallesi için bir nimet olduğunu dile getirdi.

CHP İlçe Başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu da, yapımı çok eleştirilen ve uğruna çeşitli protestoların yapıldığı hatta bazı kesimler vatandaşların bile tepki gösterdiğini iddia ettikleri yolu gelip göreceklerini ve haksız yere yaptıklarından utanacaklarını düşünüyoruz. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün’e Fethiye bölgesine yaptığı hizmetlerden dolayı minnettarız. Yapılan yol sayesinde Kaya ve Karakeçililer Mahallesine gelecek olan yerli ve yabancı tatilciler çok kolay bir ve rahat bir yolculuk yapacaklar en güzel tarafı da budur. Kayaköy mahallesine ziyaretçi trafiğe de artacaktır.” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …