Çarşamba , Nisan 24 2024

Karaca’ya Sıcak Karşılama

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla Valisi Esengül Civelek’e nezaket ziyaretinde bulundu. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Göcek Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Muğla Orman Bölge Müdür Vekili Enver Demirci ve Fethiye’nin tanınmış iş insanlarından Zühtü Kıvrak’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Göreve geldiği günden bugüne kadar yoğun bir çalışma sürecine giren Karaca, bir taraftan nezaket ziyaretlerini sürdürürken, diğer taraftan hizmet noktasında çalmadık kapı dokunmadık el bırakmayacağını kaydetti. Muğla Valisi Esengül Civelek’i makamında ziyaret eden Karaca, “Muğla’nın en büyük mülki idare amiri Valimiz Sayın Esengül Civelek hanıma ziyaretimizi ancak gerçekleştirebildik. Zira seçim sonra çok yoğun bir süreç bizi bekliyordu. Turizm sezonu başladı, hazırlıkların yapılması gerekiyordu, diğer taraftan planlamaların düzenlenmesi lazımdı. Bunları yaparken birçok kurumu ziyaret etmeye çalıştık. Fethiye’de yapılabilecek projelerimizde Sayın Valimizin de desteklerini ihtiyacımız olacak. Gösterdiği ilgi nedeniyle Valimiz Esengül Civelek’e teşekkür ediyorum.”dedi. Sohbet şeklinde geçen ziyarette, Karaca 100 günlük yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Muğla Valisi Esengül Civelek, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya çalışmalarında başarılar diledi.

KARACA GÖCEK’TE ESNAF ZİYARET ETTİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Göcek Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Karaca esnaflarla sohbet ettiği sırada vatandaşların taleplerini not aldığı görüldü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Karaca kendisine gelen fotoğraf isteklerine de kayıtsız kalmadı. Taksi durağında şoför esnafını da ziyaret eden Karaca, hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Göcek’te yapımı devam eden kapalı pazaryeri için ayrıca teşekkür eden vatandaşlar, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın halkla temasının kendilerini çok mutlu ettiğini, belediyenin hizmet etme noktasında kendisini tüm mahallelere hissettirdiğini söylediler.

Karaca yapılan hizmetlerin daha başlangıç olduğunu belirterek, “bunların devamı gelecek; Fethiye’nin marka olması için hizmetleri buna göre şekillendireceğiz” dedi.

KARACA’DAN DEMİRCİ’YE ZİYARET

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla Orman Bölge Müdür Vekili Enver Demirci’ye nezaket ziyaretin bulundu. Karaca geçtiğimiz günlerde Dalaman ve Göcek yangını ile yanan alanın ağaçlandırılması noktasında destek olacaklarını kaydetti. Dalaman ve Göcek sınırları içerisinde yanan 350 hektar alanın düzenlenerek ağaçlandırılacağı kaydedildi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yanan alanın ağaçlandırılması için sivil toplum kuruluşlarının da talepleri olduğunu Muğla Orman Bölge Müdür Vekili Demirci’ye iletti.

KARACA’DAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’nin tanınmış iş insanlarından Zühtü Kıvrak’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta elektrik tellerinden başlayan yangın işyerine sıçramış ve maddi hasar meydana gelmişti. Başkan Karaca, yangında işyeri zarar gören Kıvrak’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Şafak Ticaret İşletme Sahibi Zühtü Kıvrak, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya gösterdiği hassasiyet ve ilgi nedeniyle teşekkür etti. Karaca ise,  “Allah daha kötüsünden korusun, Fethiye’mizin sevilen sayılan iş insanların Zühtü Kıvrak kardeşimize tekrar geçmiş olsun diyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …