Cuma , Mart 29 2024

Karaca’ya Ankara’da Sıcak Karşılama

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca iki gün boyunca Ankara’da farklı kurumlara ziyarette bulunarak taleplerini ileterek destek istedi. Karaca bir süre önce Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri olarak atanan Doç. Dr. Birol EKİCİ’ye nezaket ziyaretinde bulunarak başarılar diledi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı samimi bir şekilde karşılayan Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Birol Ekici’nin Karaca’ya karşı sıcak tavırları, misafirperverliği ve samimiyeti gözden kaçmadı.

Sohbet şeklinde geçen ziyarette Fethiye ile ilgili bilgiler veren Karaca Türkiye Belediyeler Birliği’nin önemine dikkat çekti. Karaca yurt içi ve yurt dışı kaynakların kullanımı, kanunsal düzenlemeler konusunda kendilerinin tecrübelerinden her zaman faydalanacağız. Doç. Dr. Birol EKİCİ’ye yeni görevinde başarılar diliyorum.”dedi. Ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade eden Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Birol EKİCİ de Fethiye Belediye Başkanı Alim KARACA’ya da başarılar dileyerek, “Türkiye Belediyeler Birliği olarak yapılabilecek her türlü konuda Alim Karaca Başkanımızın yanındayız. Ziyaret için teşekkür ediyorum”dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …