Perşembe , Nisan 25 2024

Karaca Sosyal Medya’dan Seslendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İyi Parti ile devam ettirmeye çalıştığı ittifakta geçtiğimiz hafta 24 Ocak Perşembe günü akşam saatlerinde protokole bağladı. Sadece Muğla Büyükşehirde ittifaka İyi Parti aday çıkartmayacak Muğla’nın 13 ilçesinde her iki parti kendi adayı ile gireceğini kesinleştirdi. Tabi ki Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e yakınlığı ile bilinen Alim Karaca’nın Fethiye Belediye Başkanı Adayı olması da bundan dolayı muhtemel aday olarak anılır oldu. Alim Karaca, sosyal medya hesabı üzerinden partililerine kısa bir mesajla aday olarak geleceğine dair ve Fethiye için çok güzel projeler yapılacağını müjdelemiş.

Fethiye Belediye Başkanlığı için yaklaşık 4 yıldır gece gündüz demeden, dağ, taş, düğün, dernek, cenaze, iyi günde kötü günde halkla iç içe olamaya çalışan Alim Karaca için geri sayım başladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İyi Parti ile devam ettirmeye çalıştığı ittifakta geçtiğimiz hafta 24 Ocak Perşembe günü akşam saatlerinde protokole bağladı. Sadece Muğla Büyükşehirde ittifaka İyi Parti aday çıkartmayacak Muğla’nın 13 ilçesinde her iki parti kendi adayı ile gireceğini kesinleştirdi. Alim Karaca ismi daha dillendirilmeye başlandı. Alim Karaca bu sözleri doğrular nitelikte sosyal medya üzerinden bir paylaşım paylaştı, “ Tüm CHP’lilerin kendi adaylarıyla, göğüslerini gererek girdikleri ve kazandıkları bir seçimi hayal ediyorduk, Bu gerçekleşiyor artık.Bizimde FETHİYEMİZ için söyleyecek çok güzel sözlerimiz,hayata geçirecek çok güzel projelerimiz var.

BU SEÇİM TÜM ADAY ARKADAŞLARIMIZA VE YOLDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Kazanan FETHİYE olsun”dedi. İşte mesaja bakıldığında bir çok sorununcevabını içinde bulmak mümkün görünüyor. Haydi hayırlısı olsun. CHP Genel Merkez İlçe Adaylarını açıklasın ve siyaset bir start alsın. Artık süreç daraldı. Halk tanımadığı adayları tanısın ki kime oy vereceğini bilsin.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …