Cuma , Nisan 19 2024

Karaca; “Fethiye’yi Halkla Yöneteceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca temel yönetim anlayışını açıkladı.

Seçim gezileri için gittiği her mahallede, her toplantıda, belediye başkanlığı yaptığı dönemlerden de bahseden Karaca, “bir kenti yaşayanlar ile yönetirseniz, yanlış yapmazsınız, insanlar alınan doğru kararlar için geleceğe umutla bakarlar, gelecek kaygısı oluşmaz, rant korkusu yaşanmaz. Yöneticiye olan güven, günlük yaşamı da etkiler, mutlu şehir olma yolunda ilerlersiniz.” dedi.

Muğla Çevre Platformu ve Mimarlar Odası Fethiye Temsilciği’nin düzenlediği toplantıda bir konuşma yapan Karaca, 15 Mart Cuma günü yapacağı proje lansmanı öncesinde ipuçları da verdi.

CHP Fethiye Belediye Başkanı adayı Karaca; “Fethiye’yi ranta teslim etmeyeceğini, Fethiye’nin büyümeye değil, mevcut haliyle gelişmeye ihtiyacı olduğunu” anlattı. Karaca; “Karaot plajı gibi alanların her anlamda çok kıymetli olduğunu, buranın mutlaka doğal park ve halk plajı olması gerektiğini” vurguladı. “Kent Konseyi’nin mutlaka işletileceğini, sadece bir avuç seçilmişin değil, aslında kentin asıl sahipleri olan herkesin ortak akıl ile şehri yönetmeleri gerektiğini, kente zarar verebilecek hiçbir projeye imza atmayacağını, şehrin geleceğini etkileyecek kritik kararlarda mutlaka halkın, Meslek Odalarının, Sivil Toplum Kuruluşları’nın görüşlerinin sorulacağını” söyledi.

CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca; “Bizim sözümüz senettir. 15 Mart 2019 günü saat: 15.00’te yapacağımız toplantıda, projelerimizin neler olduğunu göreceksiniz. Hayalci değil, gerçekçi, ayakları yere basan, ihtiyaçları gideren projeler ile geliyoruz.

Proje tanıtım toplantımıza partili, partisiz, bizi destekleyen, desteklemeyen tüm yurttaşlarımızı şimdiden davet ediyorum. Lütfen gelsinler, Fethiye için neler yapmayı hedeflediğimizi, detaylı projelerimizi bizzat bizden duysunlar…

Unutulmasın, ben 31 Mart’a kadar CHP’nin Belediye Başkan adayıyım, fakat seçimleri zaferle kazanmamızın ardından, 1 Nisan’dan itibaren, “rozetsiz, herkesin başkanı olacağım”. Buna söz veriyorum. Kazanan Fethiye olsun!” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …