Perşembe , Nisan 25 2024

Karaca “Fethiyespor’u Sabit Gelire Kavuşturmalıyız”

    CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca,  Fethiyespor Yönetimini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Fethiyespor’un sabit gelire kavuşturulması gerektiğini dile getirdi.  

Eski futbolcuyum” diyen Alim Karaca attığı penaltıda Fethiyespor kalecisini de ters köşeye yatırdı.

Beraberinde CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Belediye Meclis Üyesi adayları ve çoğunluğunu gençlerden oluşan partililerle Fethiyespor Yönetimini ziyaret eden CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca,  futbolcularla da sohbet etme imkanı buldu.

Seçim Ofisinden Fethiye Şehir stadına beraberindekilerle birlikte yürüyerek giden Alim Karaca yolda gördüğü esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti.

Mustafa Ferizcan “Siz seçildiğinizde  Fethiyespor’un daha sağlıklı bir yapıya kavuşması konusunda hiçbir şüphemiz yok”

Alim Karaca ve beraberindekileri Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan ve Yönetim Kurulu üyeleri Fethiyespor Kulüp binası önünde karşıladı.

Mustafa Ferizcan kulübün sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek “Fethiyespor’un yeri buralar olmamalıydı. Özeleştiri yapılması gerekirse Fethiye ve Fethiyespor’a yakışmayan bir durumdayız. Bunun da birçok sebebi var. Üst sıralara oynamak için ciddi bütçeler gerekiyor. Biz 6-7 milyon liraya takım yapıyoruz. 30 Milyon liralık takımlarla mücadele ediyoruz. Ekonomik anlamda durumumuz iç açıcı değil. Hiçbir gelirimiz yok.

Alim Karaca olarak sizin saygınlığınız, dürüstlüğünüz zaten Fethiye genelinde biliniyor. Size olan sevgimiz, size olan inancımızdan en ufak bir şüpheniz olmasın. Büyükşehir tarafından otoparkın alınması Fethiyespor’u zor durumda bıraktı. Bir buçuk yıldır 2 milyon lira kaybımızın olduğunu söyleyebilirim. Yasal sebeplerden olduğunu biliyoruz, ancak şahsi çekişmelerden ziyade esas olarak Fethiyespor’un durumu düşünülmeliydi. Bunun sizin dışınızda geliştiğini biliyoruz. İnşallah, siz göreve geldiğinizde Fethiyespor’un daha sağlıklı bir yapıya kavuşması konusunda hiçbir şüphemizin olmadığını belirtmek isterim.” diye konuştu.

Alim Karaca “Fethiyespor’u sabit gelire kavuşturmalıyız”

CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca meclis listesinde Fethiyespor ile iç içe adayların olduğunu belirterek “Her şeyden önce Fethiyespor’un sabit gelire kavuşturulması gerekir. Sağdan soldan para toplamakla olmaz. Fethiyespor bizim üst kimliğimiz. Otopark sorununa gelirsek bu yasal mevzuattan kaynaklanıyor. Ben zamanın Fethiyespor Kulüp başkanını sekreterini Osman Başkan ile görüştürdüm. Osman Başkan “Yasal olarak otoparkı almak zorundayız, Size destek vermek istiyoruz, Buranın geliri ne kadar” dediğinde kimseden bir cevap alınamadı. Burasını yasal olarak büyükşehir almak zorunda gelin anlaştıralım dedik anlaşmaya yanaşmadılar. Daha sonra Fethiye Belediyesi tarafından, mahkeme yoluyla geri alınacağı bilindiği halde yasal olmayan şekilde ihaleye çıkarıldı.

Otoparkın ihale yoluyla Fethiyespor’a verilmesi sağlanabilir. Bunu görüşüp çözebiliriz, Fethiyespor’a çeşitli sabit gelir kaynakları sağlayabiliriz. Alanya örneği Akhisar örneğini görüyoruz. Fethiyespor neden süper lige çıkmasın. Akhisar’ın bizden ne üstünlüğü var ki?” şeklinde konuştu.

Alim Karaca kaleciyi ters köşeye yatırdı

Görüşmenin ardından antrenman yapan Fethiyesporlu futbolcuları ziyaret eden CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, futbolcu ve teknik adamlarla sohbet edip baklava ikram ederek hafta sonu oynanacak deplasman maçında başarılar diledi.

Eski futbolcu olması nedeniyle “Başkanım eski futbolcusunuz bir penaltı atar mısınız?” önerisini de kırmayan Alim Karaca, profesyonel futbolculara parmak ısırtan vuruşla Fethiyespor kalecisi Übeyt’i ters köşeye yatırarak gölünü attı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …