Perşembe , Mart 28 2024

Karaca; “2021’de Tamamlanacak”

Fethiye Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve ADM arasında yapılan işbirliği ile Elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları devam ediyor. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye merkez mahallelerde başlanan çalışmaları yerinde inceleyerek, tarihte Işıklar Ülkesi Fethiye’nin çalışmalar bitince aydınlığa kavuşacağını kaydetti.

Fethiye Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve ADM işbirliği ile yapılan 40 milyon 600 bin TL’lik yatırım çalışmaları Fethiye’nin çeşitli mahallelerinde devam ediyor. Tuzla Mahallesi’nden başlayan, Foça Mahallesi ve diğer mahallelerde de devam eden çalışmaları Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yerinde inceledi.

Cahit Gündüz Caddesi üzerinde bulunan Karayolları Mevkii’ne giden Karaca, ”Fethiye Belediyesi ve ADM ile aramızda gerçekleşen büyük yatırım çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. Çalışma arkadaşlarımla birlikte büyük özveriyle bu projeyi yürütüyoruz. Mahallelerimizde çalışmalarımızdan dolayı vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. 2021 yılında çalışmalarımız inşallah sonlanacak. O zaman olumsuz hava şartlarında yaşanan elektrik kesintileri, elektriğin yetersiz kalması, görüntü kirliliği gibi problemler ortadan kalkacak. Vatandaşlarımıza gösterdikleri saygıdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …