Perşembe , Nisan 25 2024

Kadınlara Özel Hamam Açılıyor

Fethiye’de 6 Ekim Cumartesi açılışı yapılacak olan Fethiye’nin ilk kadınlara özel hamamının yaşlılar haftası dolayısıyla özel misafirleri vardı.  Hemşiresi eşliğinde hamam keyfi yapan Huzurevi sakinleri  kendilerini özel hissederek ayrıldılar. Huzurevi sakinlerinin hamam ziyaretinde, yaşlıları karşılayanlar arasında AK Parti Fethiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi’de yer aldı.

Etkinliğe katıldığı için çok memnun olduğunu belirten Huzurevi sakinlerinden Şükriye Bitirim  “88 yaşındayım 4 senedir huzur evindeyim. Mutluyuz çok memnunuz. Çalışanlarımız çok temiz bize çok iyi davranırlar. Bugün buranın ilk açılışını biz yaptık, ben çok beğendim, çok güzel bir hamam olmuş. Allah bereketini versin arkası bol olsun. Bizim buraya gelmemizde vesile olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Yaşlılar haftası nedeniyle açılışa anlam katmak istediklerini belirten işletme müdürü Zehra Tandoğan  “Bu hafta biliyorsunuz yaşlılar haftası bu sebepten ilk açılışımızı teyzelerimizle, annelerimizle birlikte yapmak istedik. Onlar bizim başımızın tacı, katılım göstermelerinden çok memnun olduk.

Mihirmah Hatun Bayanlar Hamamı, Fethiye’nin en büyük eksikliğini tamamlamak üzere açıldı. Fethiye’de kadınlara özel sadece kadınların gidebileceği bir hamam spa merkezi yoktu. Bu kadar güzel bir belde de bu kadar mükemmel bir yerde kadınlara özel bir yerin olmaması hakikatten şaşırtıcı. Fakat girişimci işadamı Ali Yanık sağ olsun, bu konuda ön ayak oldu ve bu güzel tesisi açtı.

Tesisimizde, tamamen bayanlardan oluşan bir personel kadrosu var. Kapıdaki güvenliğimizden içerideki kuaförümüze kadar bayanlardan oluşuyor. Gerçekten bu işi iyi bilen işinin erbabı ciddiyeti olan insanlarla çalışıyoruz.  Amacımız, Fethiye’nin güzel kadınlarına kendilerini hoş hissettirmek. Buraya geldiklerinde kendilerini özel hissetmelerini sağlamak. Kadınlara özel bir hamam olmaması büyük bir sıkıntıydı. Bizler de gidemiyorduk.  Hamam, bizim bir kültürümüz, bu kültürün yaşatılması için biz buradayız. Fethiyeli hanımları bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

TÜM KADINLAR AÇILIŞA DAVETLİ

Girişimci İşadamı Ali Yanık’ın kızı Mihrimah Hatun Bayanlar Hamamı ceo’su Nuran Yanık tüm kadınları açılışa davet ettiği açılmasında  “İlk meslek hayatım, sağ olsun babam böyle bir şans tanıdı. Tabi elimden geleni yapıyorum çabalıyorum.  Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, güzel bir disiplinle yapmaya çalışıyoruz. Her kadın güzeldir, burası hanımların güzelliklerine güzellik katacağı bir yer olsun istedik. Resmi açılışımız 6 Ekim Cumartesi günü saat: 14.00’da gerçekleşecek açılışımıza ve hamamımıza tüm kadınlarımızı bekliyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …