Perşembe , Mart 28 2024

Jandarmada Uyuşturucu İle Mücadele Toplantısı Yapıldı

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner Başkanlığında İlçe Jandarma Komutanlığında Uyuşturucu ile Mücadele toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Jandarma Birimlerinin yanı sıra İlçe Emniyet Müdürlüğü birimleriyle İlçe Sağlık Müdürlüğü ilgilileri de yer aldı.

Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı Toplantı Salonunda Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner  başkanlığında, yapılan uyuşturucu ile mücadele toplantısına Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, Fethiye  İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Yılmaz Demirelli, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cemil Emre Suel, İlçe Müftüsü  Hamdi Uzunharman ve bazı kurumların yetkilileri katıldı.

Daha önce gerçekleştirilen toplantılarda gündeme gelen konuların ele alındığı toplantı sırasında yeni kararlar alınarak, uyuşturucu, alkol ve sigara konusunda kurumların yetki alanları, mücadele edilirken kurumlar arasındaki koordinasyonun önemi ve sağlanması, bağımlıların rehabilitasyonu ve takibinin belirli zaman aralıklarıyla yapılıp raporlanması, eğitim, spor gibi yararlı etkinliklerin yapılması ve mücadelede atılması gereken ilkeli adımlar ele alındı. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner gençlerin zehir tacirleri tarafından uyuşturucu bataklığına çekilmesine kesinlikle izin verilmeyeceğini belirtip kurumlar arasında koordineli bir çalışmayla gençlere ve topluma sahip çıkılacağını bildirdi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …