Cumartesi , Nisan 20 2024

“İyi İmkanlar Sunmak Zorundayız”

Engelliler Haftası dolayısıyla Fethiye Sahil Bandı, Özgecan Anıtı’ndan başlayan ve Fethiye Belediyesi Bando Takımı’nın eşlik ettiği anlamlı yürüyüşte, engelli gençler “Acıyarak değil, dokunarak bakın”, “Engelli insanlara saygı insanlığa saygıdır”, “Engelsiz bir hayat istiyoruz” yazılı afişler taşıdılar. Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, “Farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen yürüyüş ile engelliler haftası etkinlikleri başladı. Engellilerimize çok daha iyi imkanlar sunmak zorundayız. Bizler bu konuda belediye olarak gerekli çalışmaları yapacağız. Kimsenin endişesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Engelliler Haftası dolayısıyla Sahil Bandı Özgecan anıtından başlayan ve Fethiye Belediyesi Bando Takımı’nın eşlik ettiği yürüyüşe Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, SHM Müdürü İsa Eseoğlu, Fethiye Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Fevzi Koyunoğlu, Sevgi Evleri Müdürü Mustafa Çakır ile bazı daire müdürleri ile Fethiye Belediyesi Kent Konseyi Engeli Meclisi Başkanı Mustafa Bozbaş, Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma merkezi, Fethiye Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi, Özel Nursel Özdemir, Özel Saygın ve Özel Son Atılım Rehabilitasyon Merkezlerinden gençler ve çalışanlar katıldı.

“İMKANLAR SUNACAĞIZ”
Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, “Farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen yürüyüş ile engelliler haftası etkinlikleri başladı. Engellilerimize çok daha iyi imkanlar sunmak zorundayız. Bizler bu konuda belediye olarak gerekli çalışmaları yapacağız. Kimsenin endişesi olmasın” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …