Cuma , Nisan 19 2024

İSMAİL UZUNOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

User Rating: Be the first one !

Olağan Genel Kongresini gerçekleştiren Seydikemer Yörük Türkmen Kültür Derneği üyeleri mevcut başkan İsmail Uzunoğlu ve yönetimi ile yola devam kararı aldı.

Seydikemer ilçesinde faaliyet gösteren Seydikemer Yörük Türkmen Kültür Derneği 2. Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede derneğin kurucu başkanı İsmail Uzunoğlu ve mevcut yönetimi üyelerin güven oyununu kazanarak tekrar seçildiler.

KONGREYE İLGİ YOĞUNDU

Seydikemer’de Fatih Restaurantta yapılan kongreye Seydikemer Yörük Türkmen Kültür Derneği üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Kongreye dernek üyesi de olan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Fethiye Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Ramazan Kıvrak ve dernek üyelerinin tamamı katıldı.

Kongrede; faaliyet raporları, denetim kurulu raporları ve gelir gider bütçesinin okunmasının ardından seçime gidildi.

YÖRÜK ŞÖLENİ 12-13 AĞUSTOSTA

Seydikemer Yörük Türkmen ve Kültür Derneğinin olağan genel kongresinde tüm üyelerin güvenini kazanarak tekrar başkan seçilen kurucu başkan İsmail Uzunoğlu, üyelere yönelik yaptığı teşekkür konuşmasında üyelere teşekkür ederek, “Seydikemer Yörük Türkmen Derneği ve Fethiye Yörük Türkmen Dernekleri olarak camiamızın gelenek ve kültürlerini yaşatmak adına elimizden gelen tüm çalışmaları yapacağız. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Yörük Şölenini bu yıl Seki Mahallemizde 12-13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. İnşallah bu yıl daha geniş kapsamlı ve daha büyük bir organizasyon yapmayı planlıyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …