Çarşamba , Nisan 24 2024

İskoçya’da Fethiye İsmi ile Şirket Kuruldu…

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Jeoloji Mühendisi Ömer Yıldırım İskoçya’da  “Fethiye Uk Ltd.” Şirketini kurduğu öğrenildi. 12 Mayıs 2017 günü resmi olarak kurulan şirketinin adının Fethiye olması dikkatlerden kaçmadı.

Fethiye adının Türkiye dışında da yaşaması için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Jeoloji Mühendisi Ömer Yıldırım İskoçya’da  “Fethiye Uk Ltd. Şirketini kurduğu öğrenildi. Türkiye’den çok uzaklarda olmasına rağmen Fethiye isminin yaşaması bilinmesi için yaptığı vefa örneği takdire şayan. Fethiye’de yaşayan ve bu ilçede belli yerlerde görev alanlar gittikleri yerde yaşamlarını buraya göre yapıyorlar diyen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Jeoloji Mühendisi Ömer Yıldırım, “ Fethiye’de yaşamak sorumluluk ister. Ben ve arkadaşlarımız gittiğimiz her yerde Fethiye’yi yaşamak ve yaşatmak için “Fethiye Uk Ltd.” Şirketini kurdum. Kilometrelerce uzak olduğumuz halde Fethiye’yi yaşamak için. Aynı zamanda ismini İskoçya’da bilinmesi için ve reklamın sınırlarını genişletmek amacıyla şirketimizin ismini Fethiye yaptık. Allah utandırmasın ki bundan sonra yolumuz kesiştiği her yerde Fethiye’nin reklamını yapmak için çabalayacağız” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …