Cuma , Nisan 19 2024

İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı

 

Fethiye’de 2017-2018 spor sezonunun ikinci devre öncesi ilçede oynanacak spor karşılaşmalarında kurumlar tarafından alınacak tedbirlerin görüşüldüğü İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında yapılan toplantıda alınan kararlar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal tarafından kurul üyelerine okunarak üyelerce imza altına alındı. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, sporun maksadına ve ruhuna uygun bir şekilde kazasız belasız bir sezon geçmesi temennisinde bulunarak kurul üyelerine teşekkür etti.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, “İlçemizde ilçe spor güvenlik kurulu olarak toplantı yaptık. Bu maçların hiç kimsenin burnu kanamadan, kimsenin kılına zarar gelmemesi anlamında alınması gereken maç öncesi, maç sırası ve maç sonrasında alınması gereken tedbirler var. Onlarla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Fethiyespor Kulübü, Fethiyespor Taraftarlar Derneği ve diğer tüm arkadaşlarımızla beraber görüş alışverişinde bulunduk. Toplantımızda bizi Sayın Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal yalnız bırakmadı. Fethiyespor taraftarlarımıza kurul olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Kimseyle en ufak bir tatsızlık yaşanmadı, bundan sonrada yaşanacağını düşünmüyoruz. Ama biz yine her türlü tedbirimizi alıyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …