Cumartesi , Nisan 20 2024

İL BİRİNCİSİ OLDULAR

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu, sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi.

1-2 Nisan 2017 tarihlerinde Muğla’da düzenlenen okullar arası Yıldız Erkek-Yıldız Kız Tenis İl Turnuvasına  katılan Özel fethiye İlk okulu ve ortaokulu Muğla’dan başarı ile döndüler.  İki gün süren şampiyonadan Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri il biriciliği derecesi ile döndüler.

 

Muğla da düzenlenen okullar arası tenis il birinciliği turnuvasında yıldızerkek takımı ve yıldız kız takımı 2 gün boyunca tüm rakiplerini yenerek  adeta başarıdan başarıya koştular.

Yapılan maçların sonucunda tüm rakiplerini yenen Yıldız Erkek-Yıldız Kız takımlarımı Muğla il birincisi oldular.

Kazanılan başarı sonrası bir açıklama yapan  Okul Müdürü Ayser Yılmaz “Öğrencilerimiz sportif alanda da başarılar kazanması bizleri gururlandırıyor. Tenis gibi zor bir spordan il birinciliği elde etmek bizim için ayrı bir gurur tablosudur. Başta öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, çalıştırıcılarını ve en büyük destekçileri olan ailelerini tebrik ve teşekkür ediyorum. Grup yarışmalarında öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …