Perşembe , Mart 28 2024

İftar Yemeğine Yoğun Katılım

AK Parti Fethiye İlçe teşkilatının geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar yemeğine bu yılda yoğun katılım oldu. Ak Parti Fethiye ilçe teşkilatı tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeğine bu yılda büyük katılım oldu.

Fethiye Salı Pazarındaki iftar yemeği için yüzlerce kişi dakikalar öncesinden 4 ayrı noktada kazanlarda pişirilen yemekler için sıraya girdiler. Uzun kuyrukların oluştuğu iftar yemeğinde birlik beraberlik ve dayanışma örneği de sergilendi. İftar yemeğine Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, İl başkanı Kadem Mete,Ak Parti İlçe başkanı Kadir Sarıhan,Ak Parti Muğla Milletvekili adayları; Yelda Erol Gökcan, Muhittin Kayabaş, Eylem Tan ve çok sayıda partililer ve vatandaşlar katıldı.

İftar yemeğinin ardından duada bulunuldu. Ak Parti ilçe başkanı Kadir Sarıha 4 yıldır düzenlediğimiz iftar yemeğimiz geleneksel hale geldi. 4 bini aşkın vatandaşımıza gösterdikleri bu birlik ve beraberlik için teşekkür ediyorum tüm vatandaşlarımızın ramazan ayını tebrik ediyorum, dedi. Ak Parti il başkanı Kadem Mete’de Ak Parti Fethiye ilçe teşkilatını yaptığı bu organizasyon bu yılda çok güzel hazırlanmış,vatandaşlarımız Ak Partiye yoğun ilgi göstermeye devam ediyor,bu ilgi 24 haziranda sandığı da yansıyacaktır dedi. Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer’de Türkiye’nin koalisyonlarla darbelerle zaman kaybetmemesi lazım istikrarlı güçlü parlamento için Ak Parti bu seçimde de zaferle çıkacaktır Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini gerçekleştiriyoruz. Ak Parti hükümetleri 16 yıldır Türkiye ekonomisini 3 kat büyüttü; sağlıktan eğitime büyük hizmetler gerçekleştirdi, dış güçler hiç boş durmadı kalkınmamızı engellemek için her şeyi yaptılar. Ancak Cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tüm sorunlara engel oldu. 24 haziran da Ak Parti Muğla da en az 3 milletvekili ile Parlamentoya güçlü şekilde gidecektir, dedi. Ak Parti Muğla milletvekili 3.sıra adayı Muhittin Kayabaş’ta;  Fethiye ve Muğla’nın sorunlarını çözmek için halkımızın vereceği desteğe ihtiyacımız var. Fethiye ve Seydikemer bizleri tanıyor,  bu destekleri alarak Muğla da Ak Partiyi zaferle çıkaracağız, dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …