Perşembe , Nisan 25 2024

Herşeyin Başı İletişim Semineri

Sergi Açılışı Yapıldı. Başarılı İletişim için Dikkat Edilecek Hususlar Anlatıldı. Karaçulha Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen seminer ilgiyle takip edildi. İletişim Uzmanı akademisyen Osman Kürşat Acar tarafından sunulan iletişim seminerinde zaman zaman dinleyicilerde sunumda yer aldı.

Karaçulha’da Özel Sena Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılan seminer öncesi mini müze haline getirilen “Eski Eşyalar Sergisi” de açıldı. Beşikten, dövene, ellikten orağa, tengerekten kileye birçok eski eşya vatandaşlar tarafından dikkatle incelendi. Çeşitli ikramların da yapıldığı sergide eşyaların kullanımına ilişkin bilgiler verildi. Serginin okulda bir süre sergilenmeye devam edeceği bildirildi.

Özel Sena Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılan seminerin sunumunu Süleyman Demirel Üniversitesi İİBF Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Osman Kürşat Acar yaptı. Seminer öncesinde derneğin geçmişten bugüne çalışmalarından oluşan sinevizyon gösterimleri yapıldı. Yaklaşık bir saat süren sunum katılanlar tarafından ilgiyle izlendi. Sunum sonunda Karaçulha Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Ali Türkmen tarafından çiçek ve plaket sunumu yapıldı. Özel Sena Okulları yetkilisi ve okul müdürü Serkan İlter’e de katkılarından dolayı çiçek ve plaket verildi. Başkan Ali Türkmen yaptığı kısa konuşmasında katılanlara teşekkür etti. Dernek olarak toplumun yararına olacak, kültürel ve sosyal etkinliklere önem verdiklerini söyledi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …