Salı , Nisan 23 2024

Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Ak parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve bazı yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Fethiye Gazeteciler Derneği Yönetim kurulu Başkanlığı’na seçilen Mesut Bölük ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Mesut Bölük, ” Evet daha öne Ak Parti bizden randevu talep etmişti ancak gündem çok sıcak ve yoğun olduğu için bu randevumuzu ertelemiştik. Şimdi ilçe başkanımız ve yönetimimiz bize  ziyarete geldiler. Fethiye Gazeteciler Derneği olarak teşekkür ediyoruz. Bizlerde hep birlikte, hep beraber çalışma yöntemini kovalayan insanlarız. Zaten Fethiye’de bir sokakta görüşmeseniz diğer sokakta görüşmek zorundasınız. Her ne kadar Her ne kadar büyük olsa da hepimiz birbirimizi bilen insanlarız. Önümüzdeki süreçte ve bundan sonraki süreçlerde de hep beraber olmaya devam edeceğiz.

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan da, “Fethiye çok büyük bir ilçe ve ilçemizde de ili aratmayan tarzda her türlü çeşitliliğimiz sosyal yaşam içerisinde de her türlü aktivitelerimiz mevcut. Basın da bunlardan bir tanesi. Yasama, yürütme, yargıdan sonra dördüncü erk haber alma ve haber verme özgürlüğü, sağlıklı haber iletme becerisi Fethiye’mizde mevcut. Bütün basın çalışanlarımız özveriyle gece gündüz demeden bu mesleği icra etmekteler. Bu açığı fazlasıyla kapatıp hatta daha ileriye taşımız durumdalar. İlçemizde 10’un üzerinde gazete var. Çok çalışanlarımız var. Birçok ilçede basın üzerinde belki mali bir gazete var belki de olmayan yerler var. Bizim bu konuda çeşitliliğimiz çok fazla. Beğendiğimiz tarafı da şu daha eski dönemlerde birçok yerde yaşanmış haberler örneğin Fethiye şu olay gerçekleşti diye yaşanmış olay anlatılıp olay geçtikten sonra duyurulurken şimdi ise yapılacak olan faaliyetlerin duyurulması erkenden vatandaşlarında buna talep gösterip göstermemesi de buna bağlı ve bu anlamda da başarılı. Ben basın çalışanlarının ve bu arada tabi ilçemizde gazetecileri bir dernek altında toplayan Gazeteciler Derneğini ve seçilen Mesut Bölük ile ekibine hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunuyoruz. İnşallah daha güzel başarılara imza atılacaktır. Bizde siyaset olarak her daim sizlerle birlikteyiz. Yapabileceğimiz şeyler içinde daima beraber olduğumuzu düşünebilirsiniz. Önümüzde daha hareketli ve hızlı bir döneme gireceğiz. Malum siyaset içerisinde, toplum içerisinde her seçim dönemi hareketlidir. Önümüzdeki iki ayrı dönemin kapısındayız. 30 Mart yerel seçimleri ve ardından 3 Kasım genel seçimleri Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ilk defa Türkiye ile tanışacak. Heyecanlı bir o kadar da güzel bir seçim olacak. İnşallah bundan sonra bugüne kadar olduğu gibi de sahalarda birlikteyiz,  hep beraberiz” şeklinde konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …