Perşembe , Mart 28 2024

Gözaltına Alınan 3 Kişi Tutuklandı

Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen 10 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı. 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 3 kişi de serbest bırakıldı.

Fethiye’de Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri, uyuşturucu madde kullandıkları ve ticareti yaptıkları tespit edilen 10 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan çalışmada 75 adet ecstasy uyuşturucu hap, 25 gram esrar ve eroin maddesi ve 20 gram skank maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 10 kişi Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 10 kişiden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 3 kişi de serbest bırakıldı.

Emniyet müdürlüğü yetkilileri tarafından, gençliğin korunması için uyuşturucu ile mücadeleye kararlılıkla ve titizlikle devam edileceği bildirildi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …