Cuma , Nisan 19 2024

Görüş Alış Verişinde Bulundular

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) 7 Nolu Yiyecek-İçecek Hizmetleri Meslek Grubu üyeleri, birlik, beraberlik ve dayanışmayı arttırmak üzere 16 Ekim Çarşamba günü Babadağ 1700 Zirve Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda buluştu.

Kahvaltılı buluşmaya FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İbrahim Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Dim, Fatih Tufan, Şevket Süreyya Gürol, Halil İbrahim Öztürk, FTSO 7 Nolu Yiyecek-İçecek Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Selim Günday, Komite Başkan Yardımcısı Nuri Birol, komite üyeleri Aydın Ertemli, İzzet Başekim, Talip Zeybek, Selamettin Yılmaz ile meslek grubu üyeleri katıldı.

Yoğun katılımla samimi bir ortamda geçen Babadağ 1700 rakımda gerçekleştirilen kahvaltıda meslek grubu üyeleri sektörün sorunlarını birlikte değerlendirme imkanı buldu. Kahvaltılı buluşmada üyesi olduğu meslek grubu üyelerine hitap eden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Bölgesel toplantılarımızın yanı sıra meslek grubu üyelerimiz arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı arttırmak üzere düzenlediğimiz kahvaltılı buluşlarımız oldukça verimli oldu. Bugün 12’incisini gerçekleştirdiğimiz kahvaltılı buluşmalarda siz üyelerimizle bir araya gelerek beklentilerinizi ve önerilerinizi alıyoruz. Üyelerimizden gelen görüş ve öneriler bizim için çok önemli. Çalışmalarımızda bize yol gösteriyor.” diye konuştu.

Osman Çıralı daha sonra katılımcılara FTSO’nun hizmetleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Oda üyelerinin ticari faaliyetlerinde karşılaştıkları sorunları, çözüm önerileriyle birlikte ilgili makamlara taşıdıklarını vurgulayan Çıralı, diğer taraftan da bölgenin yöresel değerlerine sahip çıkarak markalaşması ve tanıtılması için faaliyet gösterdiklerini anlattı. Çıralı, “Bu kapsamda bölgemize ait Seydiler Kilimi ve Fethiye Tahini ve Kaya İnciri’nin coğrafi işaret tescili için çalışmalarımız sürüyor. Bölgemize özgü yemekleri de gelecek nesillere taşımak amacıyla Mavi Şef Fethiye Aşçılar Derneği bir kitap çalışması yapıyor. Bu konuda bizlerden öneri ve bilgi istiyor. Sizlerin aklına gelen yöresel bir lezzetimiz varsa bu çalışmaya destek verebilirsiniz.” dedi.

FTSO Başkanı Osman Çıralı’nın konuşmasının ardından 7 Nolu Yiyecek-İçecek Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Selim Günday, Komite Başkan Yardımcısı Nuri Birol, komite üyeleri Aydın Ertemli, İzzet Başekim, Talip Zeybek, Selamettin Yılmaz meslek grubu üyelerine kendilerini tanıtarak, görüşlerini paylaştı. Kahvaltılı buluşma meslek grubu üyelerinin Ölüdeniz manzaralı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …