Cuma , Mart 29 2024

Geleceğin Hafızlar Tatile Çıktı

Fethiye Müftülüğüne bağlı Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu ile Huriye Koyuncu yatılı kız Kur’an Kurslarındaki öğretmen öğrenciler tatile çıktı.

Fethiye Müftülüğüne bağlı Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu ile Huriye Koyuncu yatılı kız Kur’an Kurslarındaki öğretmen öğrenciler Antalya’da 3 gün boyunca konaklayacakları geziye gittiler.

Müftülükten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:  “Müftülüğümüze bağlı Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursumuz ile Huriye Koyuncu yatılı kız Kur’an Kurslarımızda ilçemizin manevi sigortası olan yavrularımız hem hafızlık yapıyorlar ve hem de aynı zamanda İmam Hatip Ortaokulunda eğitimlerine devam ediyorlar.

Müftülük olarak bu yavrularımız için birer hafta ara ile Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde konaklayacakları 3 günlük gezi programı tertip edilmiştir. Erkek Öğrencilerimiz 23 – 25 Şubat 2018 tarihlerinde kız öğrencilerimiz ise 2-4 Mart 2018 tarihleri arasında geziye gidecek olup Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu öğrencileri kurs yöneticisi Yavuz GEZER ve kurs öğreticileri gözetiminde 23 Şubat 2018 Cuma günü saat 11:00’da Kur’an kursunun önünden 3 otobüsle geziye gönderildi.”

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …