Cumartesi , Nisan 20 2024

GECE YARISI OPERASYONLARINA BOYUN EĞMEYECEĞİZ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, dolar artışına tepki göstererek, “Amerika’ya millet olarak boyun eğmeyeceğiz. Vatanımıza ikinci defa yapılan ekonomik darbeyi güçlü ve yeni Türkiye önleyecektir. Seydikemer olarak devletimizin yanındayız” dedi.

Başkan Yakup Otgöz, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’ye 15 Temmuz’da tank ve tüfekle yapamadıklarını, ekonomik ve psikolojik savaşlarla yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Başkan Otgöz, “Amerika için, papazın hiçbir önemi yok amaç Türkiye ve Ortadoğu’yu yeniden dizayn etmektir. Bugün yaşanılanlar ülke olarak millet olarak bize yapılan bir saldırıdır. Biz Türkiye olarak bu saldırıyı görmezden gelemeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu ekonomik savaşı bertaraf edeceğiz. Uzun yıllardır bu topraklarda tam bağımsız Türkiye mücadelesi veren asil ve aziz Türk Milleti son yıllarda özellikle Gezi Eylemleri ile başlayan en son 15 Temmuz hain darbe girişimi ile devam eden siyasi iradeyi ve Hükümeti siyasal, sosyal ve her açıdan vesayet altına almaya çalışan küresel emperyalist güçlere karşı önemli bir mücadele vermiştir. Darbelerle diz çöktürülemeyen bu millet ekonomideki gece yarısı operasyonlarıyla asla diz çöktürülemeyecektir. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet bu topraklarda sonsuza kadar Türk milletinin düsturu olacaktır. Çanakkale’de nasıl kuru ekmekle üzüm hoşafıyla savaş kazandıysak bugün de kuru soğan ekmekle hayatımızı devam ettiririz, bu saatten sonra aç yaşarız ama Amerika ve uşaklarına boyun eğmeyiz.  Eski Türkiye yok artık güçlü ve kararlı bir Türkiye var. Güçlü ve kararlı arkasında sadece millet olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Cumhurbaşkanımıza bizim güvenimiz ve inancımız tamdır. ABD‘nin Suriye’de İran’da yapmak istediği oyunu bozulacak. Savaşı Türkiye kazanacak. Tarihin her sayfasına nasıl not düşmüşse, Türk Milleti bu savaşın sonunda da yine galip gelecektir. Tam Bağımsız Türkiye için Millet olarak, Seydikemer olarak mücadelemiz devam edecektir.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …