Cumartesi , Nisan 20 2024

FUTBOLCULAR VE YÖNETİM BAYRAMLAŞTI

Fethiyespor Kulübü yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet ve futbolcular bayramlaştı. Fethiyespor  Tesisleri’nde gerçekleşen bayramlaşma programının ardından kurban kesildi.

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan ve yönetim kurulu üyeleri Kurban Bayramının 1. günü kulüp  tesislerinde teknik heyet, futbolcular, personel ve taraftarlarla bayramlaştı.
Teknik Direktör Eser Kardeşler , teknik ekip, futbolcular ve kulüp personelinin katıldığı bayramlaşmada, Fethiyespor  Başkanı Mustafa Ferizcan  birlik ve beraberliğin anlam kazandığı bayramların önemine değindi. Futbolcular, teknik ve idari yönetim ile kulüp çalışanlarının uyumu, karakteri ve özverisiyle Fethiyesporun  büyük bir aileye dönüştüğünü dile getiren Ferizcan  camiaya teşekkür etti.

Tüm Beşkaza ailesini ve Fethiyespor camiasının mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum diyen Ferizcan, “hayırlara vesile olmasını diliyorum. Terörün son bulduğu, insanların ölmediği güzel ülkemizde huzur ve barışın ön planda olduğu, dünyada Müslümanlık katliamının son bulduğu bir bayram olmasını diliyorum. Bu vesile ile de geçtiğimiz hafta bize çifte bayram yaşatan teknik kadromuza, futbolcu kardeşlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Eser Kardeşler  ise “Bayramlar insanların birlik ve beraberliğine katkı sağlıyor. Bu da takımımıza büyük katkı sağlayacaktır. Başarılı sonuçlar almamız isteğimiz değil takımımızın sorumluluğudur. Ama bunun için antrenman yapmamız gerekiyor” dedi.

 

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …