Perşembe , Nisan 18 2024

FTSO’nun Ev Sahipliğinde Toplanacak

İlçemizin turizm paydaşlarından oluşan ve ilçemizin gerek yurt içinde gerekse yurt dışında tanıtılması için çalışan Fethiye Turizm Konseyi, ilk kez Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde toplandı. Toplantıda gündem maddelerinin yanı sıra Konseyin 15 günde bir toplanmasına, toplantılara Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliği yapmasına ayrıca Konseyin sekreteryasının da Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasınca yürütülmesine karar verildi.

Fethiye Turizm Konseyi toplantısı 5 Temmuz Çarşamba günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mete Atay, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, FTSO Başkan Yardımcısı aynı zamanda Çalış-Der Başkanı Mete Ay, FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dim ve Emre Başaran, FTSO Meclis Üyesi ve Güç Birliği Şirketi Müdürü Selamettin Yılmaz, TÜRSAB Batı Akdeniz BYK Başkanı Süleyman Kaya, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkan Yardımcısı ve Göcek Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Onur Ugan ve Yönetim Kurulu Danışmanı Mehmet Eskici, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mümtaz Kökten ve Musa Ünsal, Fethiye Turizm Danışma Bürosu Müdürü Güler Uymaz, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal katıldı.

ÇIRALI, “TURİZM KONSEYİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ”

Turizm Konseyinin FTSO ev sahipliğinde yapılan ilk toplantısına katılan paydaşlara hoş geldiniz diyen FTSO Başkanı Osman Çıralı, “Toplantılarımızı daha önce TÜRSAB ev sahipliğinde yapıyorduk. Fethiye turizmi ile ilgili sorunlar, katılım sağlanacak fuarlar, yapacağımız bütün çalışmalar için toplantılarımızı FTSO ev sahipliğinde yapacağız. İnşallah Fethiye için, turizm için güzel şeyler üreteceğimize inanıyorum. Hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum.” dedi.

ATAY, “BAŞARILI İŞLER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Turizm Konseyinin yaklaşık olarak 4-5 yıldan beri sistemli olarak toplandığını belirten Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mete Atay da “Turizm stratejimizi ve fuar stratejimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Bu güne kadar yaptığımız işler gerçekten başarılı işlerdi. Bu konseydeki arkadaşlar Fethiye’yi tanıtmak konusunda çok büyük başarılara imza attı. Bundan sonra Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğini üstlenmiş olmasıyla daha anlamlı ve daha büyük işlere imza atacağız. Emeği geçen herkese ve Oda başkanımız Osman Beye çok teşekkür ediyorum. Umuyoruz ki güzel bir sezon geçireceğiz ve Fethiye olarak sefasını hep birlikte süreceğiz.” diye konuştu.

Toplantının açılış konuşmalarının ardından katılımcıların önerileri ile gündem maddeleri belirlendi. İlk olarak Konsey üyesi kurum ve kuruluşlar ele alındı ve değerlendirildi. Sonrasında yaklaşan yurt dışı turizm fuarları ele alındı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüşülerek belirlenen fuarlarda stant telep edilmesine karar verildi. Toplantıda Konsey üyesi kurumların mevcut fuar materyalleri ele alındı ve ihtiyaç duyulan materyaller tespit edildi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …