Perşembe , Mart 28 2024

FTSO’DAN GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNE ZİYARET

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 19 Eylül Şehitler ve Gaziler Günü sebebiyle Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

19 Eylül’ün, Sakarya Zaferinin ardından Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik unvanının verildiği gün olması, bu günün Şehitler ve Gaziler günü olarak anılması sebebiyle Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve yardımcısı Kemal Hıra, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanı Süleyman Şahin ve dernek üyesi gaziler ile bir araya gelen FTSO yöneticileri, derneğin çalışmaları ve Fethiye’de yaşayan gaziler üzerine sohbet etti.

FTSO Başkanı Osman Çıralı, dernek başkanı Süleyman Şahin’in ve dernek üyesi gazilerin Gaziler Gününü kutladı, şehitleri rahmetle anarak yakınlarına başsağlığı diledi. Şehit ailelerinin, gazilerin ve gazi ailelerinin her zaman yanında olduklarını kaydeden Çıralı, “Şehit ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Bugün sadece belirli bir gün olması sebebiyle öne çıkıyor. Bundan sonra da derneğimizle daha yakın ilişki içinde olacağız” diye konuştu.

Osman Çıralı ve Kemal Hıra’ya ziyaretleri için teşekkür eden Dernek Başkanı Süleyman Şahin, dernek hakkında bilgi verdi. Şahin, Derneğin Fethiye ve Seydikemer’de bulunan tüm gazi ve şehit ailelerini kapsadığını söyledi. Derneğin yerinin Fethiye Belediyesinden sağlandığını kaydeden Süleyman Şahin, derneğe sağladığı imkânlar için Fethiye Belediyesi Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür etti.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …