Perşembe , Nisan 25 2024

FTSO Yönetim Kurulundan Tebrik Ziyaretleri

 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu geçtiğimiz hafta olağan dönem seçimlerini gerçekleştiren meslek kuruluşlarının ve AK Parti İlçe Teşkilatının yeni yönetimlerine tebrik ziyaretinde bulundu.

  

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Gürsu Özdemir, Mehmet Adnan Bakırcı, Ömer Eriz ve Halit Saraç ile Hamit Milaslıoğlu geçtiğimiz hafta olağan seçimlerini gerçekleştirerek yeniden başkan olarak seçilen Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Taşar ve AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan’ı ziyaret etti.

Soydemir, “Babadağ Teleferik Projesi tüm esnaf ve tüccara fayda sağlayacak”

İlk olarak Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret eden FTSO Yönetimi, Mehmet Soydemir’i tebrik ederek başarılar diledi. Ziyaretlerinden ötürü FTSO Yöneticilerine teşekkür eden Soydemir, Babadağ Teleferik Projesinin çok önemli bir proje olduğunu, projenin her iki odanın üyelerine de büyük fayda sağlayacağını ifade ederek tebrik etti.

Soydemir’i ziyaretin ardından Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına geçen FTSO Yönetim Kurulu, seçimden başarı ile çıkan Şaban Taşar’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Oda seçimlerine katılımın yüksek oranda gerçekleştiğini ifade eden Şaban Taşar, Oda üyelerinin oylarını kullandıktan sonra seçim sonucu açıklanana kadar beklediğini, bu ilgilerinden ötürü Oda üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı olarak yeniden seçilen Kadir Sarıhan’ı ziyaret eden FTSO Yönetim Kurulu, Kadir Sarıhan’ı ve yeni yönetimini tebrik etti. Sohbette FTSO tarafından yürütülen projelere ilişkin sohbet edildi. Dünyanın pek çok yerinde teleferikle yolculuk ettiğini ifade eden Kadir Sarıhan, Babadağ Teleferik Projesinin turizmin çeşitlendirilmesi ve doğal mirasın korunması için önemli olduğunu kaydetti. FTSO Başkanı Akif Arıcan da projenin izin sürecine destek veren Ak Parti Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk’e teşekkür etti.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …