Cuma , Nisan 19 2024

Filede Başarılı, Hayatta Başarılı Gençlik

 

Fethiye’de, Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü ile Toplum Destekli Büro Amirliğinin ortaklaşa yürüttüğü ‘Filede başarılı, hayatta başarılı gençlik’ projesi çalışmaları başarıyla devam ediyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü ile Toplum Destekli Büro Amirliğinin ortaklaşa yürüttüğü ‘Filede başarılı, hayatta başarılı gençlik’ projesi kapsamında Sevgi Evi Erkek Yetiştirme yurdunda kalan gençlerle kahvaltı etkinliği düzenlendi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği kahvaltıya Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel, Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürü İsa Eseoğlu, polis memurları ve Sevgi Evi Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürlüğünde kalan gençler katıldı.

Fethiye’de 2014 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Büro Amirliğinin ortaklaşa başlattığı ‘Filede başarılı, hayatta başarılı gençlik’ projesi kapsamında gençler toplumsal hayata kazandırılıyor. Sevgi Evi Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü ve aileleriyle kalan gençler Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Fethiye Şubesi bünyesinde geçtiğimiz yıl voleybol yarışmalarına katıldı. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli Polis Memuru ve Voleybol antrenörü Erdem Kullukcu çalıştırıcılığında devam eden çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Voleybol takımı 2017-2018 voleybol sezonunda midi, yıldız, genç ve bölgesel lig müsabakalarına katıldı.

‘Filede başarılı, hayatta başarılı gençlik’ projesi hakkında bilgi veren Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürü İsa Eseoğlu projenin 10-14 yaş arası 16, 14-18 yaş arası 24, 18 yaş üzeri 8 toplam 48 voleybol sporcusu ile devam ettiğini belirtti. Eseoğlu, “Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Fethiye Şubesi olarak İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Toplum Destekli Büro Amirliği ile beraber voleybol branşında gençler, minikler ve yıldızlarda mücadele ediyoruz. Genç takımımız şuanda bölgesel ligde mücadele ediyor. Maçları devam ediyor. Gençlerimizle birlikte Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün desteğiyle bugün burada kahvaltıda buluştuk. Gençlerimize başarılarının devamını diliyorum. Bu sosyal destek projesi gençlerimizi sporla topluma kazandırmak ve sosyalleştirmek amacıyla böyle bir etkinlik içerisindeyiz. Sporla rehabilitasyon, sporla başarı, sporla özgüven, sporla sosyalleşme gibi amaçlarımız var” diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cemil Emre Süel “Toplum destekli büro amirliği ve hocalarımızla ortaklaşa yapılan herkesin çok büyük emeği olan gençlerimizi sporla daha iyi buluşturmak için yapılan bir çalışma. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Bizde hocalarımızla birlikte onlar için ufak bir kahvaltı hazırladık. Başarılarının devamını diliyoruz. Gençlerimizden sonra midikler grubumuz var. Onlarında aynı başarıları tekrar ettirerek devam etmelerini çok istiyoruz. Bizde onların başarısı için hocalarımızla birlikte elimizden gelen desteği hiçbir zaman esirgemeyeceğiz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …