Çarşamba , Nisan 24 2024

Fiat Yön Otomotiv Fethiye Yenilenen Hizmet Tesisini Açtı

Türkiye’de Tofaş çatısı altında temsil edilen Fiat’ın Denizli Bayii Yön Otomotiv, Fethiye’deki satış ve servis noktasını Karagedik Mahallesine taşıyarak hizmet tesisini yeniledi.

Manisalı Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve 2008 yılından bu yana Fiat’ın Denizli’deki yetkili satış ve servis hizmetlerini yürüten Yön Otomotiv, Türkiye’nin en büyük tatil beldelerinden Fethiye’deki hizmet tesisini yeniledi. Karagedik Mahallesi Adnan Menderes Bulvarında yenilenen hizmet tesisinin açılışına Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, KOÇ Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, TOFAŞ CEO’su Cengiz Eroldu, YÖN Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Manisalı, YÖN Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Okan Manisalı, YÖN Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Manisalı ve davetliler katıldı.

Açılışta gazetecilere açıklama yapan Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, YÖN otomotivinin hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetinde Türkiye birincisi olduklarını belirterek şunları söyledi:

“YÖN Otomotiv Grubu FİAT Markasını yaklaşık 10 yıldır 3 şehrimizde 5 ayrı lokasyonda satış ve satış sonrası hizmetlerini başarıyla vererek temsil ediyor. Biz FİAT markası olarak Türkiye’nin hem ürünlerimize hem de bayilerimizle büyüyoruz. YÖN otomotiv ailesi bu zamana kadar FİAT markası bayrağını başarıyla dalgalandırdı. Satışta FİAT markası 2016 yılında Muğla ilinde en çok tercih edilen, en çok satış yapan marka oldu. YÖN otomotivinde bunda çok büyük katkısı var. Satış sonrası hizmetlerde her sene değerlendirmelerimiz var. Büyün bayilerde hizmet kalitesi, müşteri memnuniyetini ölçüyoruz. Orada da Türkiye birincisi oldular. Burada verilen hizmet yeni tesiste katlanarak daha da büyümesini, performansının artmasını bekliyoruz. Muğla ve Fethiye’de FİAT markası büyümeye devam edecek.”

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık da ekonominin canlanacağını ifade ederek: “Beni burada en çok ilgilendiren 40 kişinin istihdam ediliyor olması. Sıcak para dolaşımının girecek olması Fethiye için, ülkemiz için faydalı. Yeni bir iş yerinin açılması da ekonominin iyi gittiğini gösteriyor. Satışlar iyi olmasa böyle bir iş yeri açılmazdı. Fethiye’mize böyle bir tesis kazandırıldığı için hayırlı olsun” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …