Cuma , Nisan 19 2024

 “Fethiye’ye Hak Ettiği Değeri Vereceğiz”

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş; esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Kayabaş, Taşyaka Mahallesi’nde düzenlenen mitingde halkın yoğun bir sevgisi ve desteği ile karşılandı. Meydanı dolduran yoğun kalabalığa seslenen Kayabaş, büyük projelerle Fethiye’nin her anlamda marka bir şehir olacağının sözünü verdi.  

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Bir yandan esnaf ve ev ziyaretleri, bir yandan mahalle buluşmaları ve mitingleri düzenleyen Kayabaş; “Memleket işi Gönül işi” sloganıyla yola çıktığı çalışmalarında halkın gönlünü kazanıyor. Halkın desteğiyle Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerden zaferle çıkacağını belirten Kayabaş, göreve gelir gelmez gönül belediyeciliği anlayışıyla Fethiye’yi hizmetlerle buluşturacaklarını söyledi.

Organizasyonda ilk olarak saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı söylendi. Miting programında alkışlarla ve sevgi gösterileri ile sahneye gelen AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Az önce hepimiz İstiklal Marşımızı okuduk. 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 98. yıldönümü. Allah bu ülkeye bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diyoruz ve ünlü şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u şükran ve minnetle yad ediyoruz” diyerek konuşmasına başladı.

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Göreve geldiğimiz zaman işe şehir girişlerimizden başlayacağız. Şehir girişlerimizi Fethiye’ye yakışır hale getireceğiz. Etrafındaki peyzaj düzenlemeleri sayesinde ilçemize gelen misafirlerimiz kendini cennete zannedecek. Fethiye’miz zaten cennet bir köşe, biz ona hak ettiği değeri vermeye geliyoruz. Körfezimiz can çekişiyor. Yıllardır körfezin temizliğinden bahsediliyor. İki yıl önce uzmanlar inceleme yapmışlar ve 15 yıllık bir ömrü kaldığını ifade etmişlerdi. Eğer böyle dolmaya devam ederse körfezimiz kötü kokan ve canlıların yaşayamadığı balçık yığını haline gelecek. Oysaki biz körfezimizi masmavi ve yüzülebilir bir halde görmek istiyoruz. Bunun ardından kruvaziyer gemiler ve mega yatlar ile ekonomimize artı değer sağlayacağız. Esnaf ve çiftçiler başta olmak üzere herkes kazanacak, tüm halkımızın yüzü gülecek. Dünyanın denize en yakın antik tiyatrosu olan Telmessos Antik Tiyatro’nu turizme kazandıracağız ve festivallere ev sahipliği yapmasını sağlayacağız” dedi.

“Gençlerimize iş imkanı sağlayacağız” diyen Kayabaş, “Kongre merkezi ve diğer büyük projelerin hayata geçirilmesi ile birçok kardeşimize istihdam olanağı sunacağız. Trafik ve otopark sorununu çözmeye yönelik projelerimizi sizlerin hizmetine kazandıracağız. Her mahallenin kanayan yarası durumundaki imar sorununu çözmeye yönelik imar revizyonunu gerçekleştireceğiz. Uzmanların görüşleri alınarak, sizlerle birlikte bu çalışmayı hayata geçireceğiz. Böylelikle vatandaşlarımız tapularına kavuşmuş olacaklar. Ev yaptırmak isteyenler rahatlıkla evini yapabilecek ve evinin yıkılması korkusunu yaşamayacak. Tüm bunları yaparken tarım alanlarını da koruyacağız” dedi.

Kayabaş konuşmasının son bölümünde, “Sanayi sitemiz için Çırpı Mevkii’nde incelemeler yapıyoruz. Bunun için arkadaşlarımız değişik şehirlerde incelemelerde bulunuyor. Esnafımıza yakışır bir sanayi sitesi projemiz var. Sanayi sitesini ziyaret ettiğimiz zaman bir dükkanda üç esnafın ekmek mücadelesi verdiğini gördük. Bunun yanında mevcut yere bir revir bir de çöp toplama merkezi yapacağız. Şu an Fethiye Devlet Hastanesi bize yetmiyor. Mevcut hastanemizin şartlarını iyileştirmek adına da başvurumuzu yaptık. Ek binamızın yapımı 2 milyon 100 bin TL ile ihaleye çıktı. Yapım süreci hemen başlıyor. Diyaliz ve poliklinikler buraya taşınacak acil servisin olduğu yer genişletilerek, sizlerin hizmetine sunulacak. Bunu geçici bir çözüm olarak görün. Değirmenbaşı Mevkii’nde yapılmasını planladığımız yeni devlet hastanemizi inşallah hep beraber açacağız. Halkımızın rahatça denize girebilmesi adına halk koyları yapacağız. Adını daha sonra açıklayacağımız bir koyumuzu rezerve ettirdik. İhalesini yaptırmadık. Seçimden sonra biz bu koyu halkımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …