Cuma , Mart 29 2024

FETHİYESPORUN YENİ HOCASI “ ESER KARDEŞLER”

Fethiyespor Teknik Direktör Eser Kardeşler ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Transfer çalışmalarını büyük titizlikle sürdüren Fethiyespor Teknik Direktör arayışlarını sonlandırdı ve Niğde Belediyespor’un Teknik Direktörü Eser Kardeşler ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fethiyespor ile anlaşmasının bir anda olduğunu ifade eden Teknik Direktör Eser Kardeşler, Fethiyespor yönetiminin yeni ve çok istekli bir yönetim olduğunu ve Fethiye’yi bulunduğu en üst noktaya ulaştırmak için göreve geldiğini söyledi.

Eser, “Fethiyespor’un yeni bir kadro oluşturacağını belirterek, “Ben yatan takım istemem. Bunu bu yıl Fethiyespor’da göstereceğim. Muhakkak futbolun gereği mağlubiyet alınabilir. Fakat sahada azimli, istekli ve çok koşan bir takım oluşturacağız” diye konuştu.

Yarından itibaren iç ve dış transferler konusunda da çalışmalara hızlı bir şekilde başlayacaklarını söyleyen Teknik Direktör Eser Kardeşler, “Fethiye şehri bu takımı daima üst liglerde görmek istiyor. Futbola aşk ile bakan bir taraftar grubu var. Bunu buraya geldiğim deplasman maçlarında gördüm. İnşallah arzu ettikleri yere Fethiyespor’u ulaştıracağız” dedi.

Teknik Direktör Eser Kardeşler ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Fethiyespor Başkan Vekili Hüsrev San ise, “İç ve dış transferlerimize hareketlilik getiriyoruz. Sezon çalışmasına başlamada önce takımı bir an önce oluşturup sezona iyi hazırlanmak istiyoruz. Fethiyespor’umuza hayırlı olsun” dedi.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …