Perşembe , Mart 28 2024

Fethiyespor’da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor

Fethiyespor tam 6 hafta sonra Niğde Belediyespor’u 3-1 yenerek küllerinden doğdu. Fethiyespor’da galibiyet sevinci yaşanırken; Teknik Direktör Levent Eriş ve Fethiyesporlu yöneticiler; ”Rehavet yok. Mutlak 3 puanlara ihtiyacımız var. Kaybetmek de istemiyoruz” ifadelerini kullandılar.

Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, karşılaşma kadrosunda yaptığı rotasyonu değerlendirerek; ”Üzerimizdeki baskı bazı çocuklarımızın daha stresli oluşu ve bu rotasyonu gerçekleştirmemizdeki sebep biraz daha çabuk stoperlere yönelmek, biraz daha pozisyon vermemek adına değiştirme yaptık” dedi.

Eriş; ”Rotasyonda başarılı mı olduk? Bence başarılı olduk. Çocuklarımızın özellikle pozisyon vermeden bitirdiği bir müsabaka oldu. Çok centilmence bir müsabaka oldu. Niğdespor takımının gösterdiği centilmenlikten dolayı çok teşekkür ediyorum. İçerde en ufacık bir problem yaşanmadan müsabaka bitti. Bizim kazanmaya çok ihtiyacımız vardı. Rakibimizin de bu anlamda kaybetmesi bizim adımıza sevindirici bir durumdu. Biz iyi bir takım olduğumuzu biliyoruz ama takdir ederseniz ki üzerimizdeki baskı maalesef ki bizim skor almamızı engelliyordu. Tahmin ediyorum ki bu skor bizim önümüzdeki haftalara yansıyacaktır. Güvenimizi arttırdıktan sonra hamle şansımızın biraz daha fazlalaştırıldığı maçlar olacak. Bundan sonraki maçlar kolay mı? Elbette ki çok zor. Birbirinden değerli takımlar ile oynayacağız. Ama bugün hepimizin kazanma arzusu çok fazla idi. Hakikaten taraftar da inanılmaz bu anlamda destek verdi. Güzel bir birliktelik vardı. Bu birlikteliğin sonucunda da kazanmak çok güzel oldu. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz inşallah bu sene ligde kalalım. Tüm kalbimle söylüyorum, önümüzdeki sene şampiyon olacağız” dedi.

Levent Eriş; ”İnşallah ümit ediyorum. Belediye Başkanımızın da büyük desteği ile tüm halkımızın büyük desteği ile bu takım önümüzdeki sene inşallah şampiyonluğun en güçlü adayı olacak. Yeter ki biz bu sene bu ligde tutunmayı sağlayalım. Yeter ki biz bu sene bu baskının üzerinden kalkabilelim. Herkese verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bunun karşılığını tamamen skora bağlamak lazım. Biz skoru getirmedikçe üzerimizde olan baskı daha da fazlalaştı. İyi takımız evet iyi takımız. İyi oynadık evet iyi oynadık. Ama iyi oynamak puan almaya yetmedi. Puan alamadığımız içinde bu sıkıntılı süreci inşallah atlatacağız” diye konuştu.

Teknik Direktör Levent Eriş, Kırklareli ile zor bir maç oynayacaklarını belirterek; ”Kırklareli’ye baktığınız zaman herhangi bir iddiası olmayan ne yukarı ne aşağı ile bir bağlantısı olmayan bir takım. Yani böyle takımlar ile karşı karşıya oynamak zaman zaman zor olur. Konya’da 5-1 yenilmesi aslında bizim için avantajlı skor değil. Taraftarın önünde onlarda bu anlamda sıkıntılı bir takım. Bizim için kolay olmayacağını düşündüğüm bir maç. Ama bizim için bu saatten sonra rakip ve takım ayırmak gibi lüksümüz yok. Biz her takıma karşı kazanmak adına oynuyoruz. Geldiğimizden günden beride bunu anlatmaya çalışıyoruz. Bugün kazandık inşallah Allah gönlümüze göre vermeyi nasip eder. Niğde Belediyespor için başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin” diye konuştu.

Fethiyespor Başkan Vekili Hüsrev San ”Şeytanın bacağını kırmadık, tabiri caizse kopardık” dedi. San; ”Öncellikle teknik kadromuzu ve futbolcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Sahaya çıkan bütün futbolcularımız en iyi şekilde mücadele ettiler. İnşallah bundan sonraki maçlarımıza aynı şeklide hazırlanmaya ve çalışmaya devam edeceğiz. Bugün şeytanın bacağını kırmadık, bugün şeytanın bacağını kopardık. İnşallah bundan sonra bir daha böyle şanssızlıklar yaşamayız. En az 3 maç galibiyete daha ihtiyacımız var. Özellikle taraftarımızı canı gönülden teşekkür ediyoruz. Bugün taraftarımız üzerine düşen görevi en güzel şekilde yaptı” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor Başkan Yardımcısı Önder Akdenizli ise “Fethiyespor ligde kalacaktır. Başladığımız günden beri hiç hakkettiğimiz sonuçlarla hakkettiğimiz yerlerde değiliz. Fethiyespor yöneticiliği olarak istemediğimiz bir pozisyondayız. İnşallah bugün bir dönüm noktası olacak bizim için. Fethiyespor şu anda herkes emin olsun ki ligde kalacaktır. Seneye hak edilen ve Fethiye halkın istediği Fethiyespor’u izlettireceğiz. Bunun sözünü şimdiden veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor Yönetim Kurulu üyelerinden Ramazan Göktepe ise ”Bizim için dönüm maçıydı. Çok mutluyuz taraftarlarımıza 3 puan hediye ettik. Haftaya inşallah Kırklareli maçından da puan ve puanlar ile döneriz. Futbolcularımıza güvenimiz sonsuz” dedi.

Fethiyespor’da 8 haftanın ardından sakatlıktan kurtulup son dakikalarda oyuna giren Umut Sözen ise ”Fethiyespor kendi göbek bağını ligde tutularak kesecektir” dedi.  Sözen; ”8 haftadır süren bir sakatlığım vardı. Kötü bir sakatlık geçirdim. Aslında hala kalıntıları var ama yavaş yavaş zorluyorum kendimi. İdmanlarda eski Umut’u görebilmek için çok çalışıyorum. Bugün de kazanmamız ayriyeten mutluluk verici. 6 maçımız kaldı final niteliğinde. Artık kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz. Bugün Nazilli’nin kaybetmesi ile içerdeki bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Dışarıdan da getirebildiğimiz kadar puan getirmek istiyoruz. Fethiyespor buralara yakışmıyor. Burası çok güzel bir camia. Takım olarak da çok iyiyiz. Bir şekilde bu duruma geldik ama bu durumu da tekrardan düzene sokacak kişiler biziz. Birlik beraber olursak, Allah’ın izni ile bunun üstesinden de geleceğimizi düşünüyorum. Allah kimseye sakatlık vermesin. İnşallah bu uğurumuz devam eder. Haftaya da Kırklareli’ni yeneriz ve Sakarya’yı da yenip ligi bitiririz” dedi.

Karşılaşmaya Yiğit Gökoğlan’ın sakatlığı nedeniyle galibiyeti armağan ettiklerini hatırlatan Sözen; ”Yiğit  tüm takım tarafından sevilen çok iyi bir arkadaşımız. Hayat dolu bir insan. Talihsiz bir sakatlık geçirdi. Ama biz onun kalbini ve yüreğini burada hissettik. Çok şükür kazandık ve bu 3 puanı ona armağan ediyoruz. Allah şifa versin. Umarım en kısa zamanda aramıza döner. Taraftarlarımızın da bize inandığı sürece neler yapabileceğimizi bugün de gösterdik. Bu son haftaya kadar da desteklerini arkamızda hissetmek istiyoruz. Maç 90 dakika bunu unutmayalım. Maç 1-1 olduktan sonra yine tepkiler oldu. Biz aldırış etmiyoruz desek de yine duyuluyor ve üzülüyoruz. Biz taraftarların desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. Maç bittikten sonra istedikleri tepkiyi verebilirler. Fakat maçın 90 dakika olduğunu unutmayalım. Aynı zamanda bu galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun. Kırklareli’nden de 3 puan alacağız inşallah” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …