Cumartesi , Nisan 20 2024

Fethiyespor’da Ferizcan Güven Tazeledi

Tartışmalı  anlar yaşayan  Fethiyespor olağanüstü kongresi  birlik ve beraberlik içersinde sona erdi.  Fethiyespor başkanlığına aday olan eski başkan İsmail Öztürk; Ferizcan’ı önce eleştirdi, sonra ise adaylıktan çekilerek başkan adaylığını ertelediğini, söyledi.

Olağan üstü kongre öncesi  120 kişinin aday yapıldığını söyleyen Öztürk “bu ayıp” dedi.  Fethiyespor’a ben hiç bir zaman dışarıdan  aday getirmedim, Fethiyespor’a gönüllü olan insanların gelmesini istedim, gerçek aday gönüllü olarak gelen aday’dır, dedi.  Öztürk konuşmasında Çift başlı yönetimle Fethiyespor hiçbir yere gelemez, dedi. Fethiyespor’un borcunun ne olduğunu;  ne ben anladım, ne de buradakiler,  diyen Öztürk; divana Fethiyespor’un borcunu sordu. Kısa süren tartışmadan sonra borç tablosu ekranda görüntülenerek kulübün 3 milyon 298 bin TL mevcut borcu bulunduğu  ifade edildi. Kürsüden inen İsmail Öztürk daha sonra konuşurken kendisine söz söyleyen Mustafa Ferizcan’ın babasına ver elini öpeyim, biz aileyiz, dedi. Daha sonra Ferizcan ve Öztürk birbirlerine sarılarak Fethiyespor’da birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Fethiye spor olağan üstü kongresinde Mustafa Ferizcan, tek liste ile gidilen seçimde yeniden başkanlığa seçildi. Başkan adayı İsmail Öztürk, Ferizcan’a  1 yıl daha yönetimde kalmasını isteyip, 2019 mayısında buradayım andım olsun bu takımı süper lige çıkaracağım, diyerek adaylıktan çekildi. Fethiyespor da 2.kez başkanlığa seçilen Mustafa Ferizcan ise Fethiyespor’u üst sıralara mevcut teknik kadro ve iskelet kadromuzu takviye yaparak çıkaracağız ifadelerini kullandı. Fethiyespor olağan üstü kongresine yoğun ilgi oldu 800 üyesi bulunan Fethiyesporun olağan üstü kongresi Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek lisesi salonunda yapıldı. Kongreye Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner,Fethiye Belediye başkanı ve Fethiyespor onursal başkanı Behçet Saatçı, AK Parti Fethiye ilçe başkanı Kadir Sarıhan, FTSO başkanı Osman Çıralı, Fethiyespor eski başkanları Esat Bakırcı,Yavuz Torunoğlları,Timur Fidan ve çok sayıda Fethiyespor sevdalısı katıldı.

Kongre divan başkanlığını Ufuk Tatar yaparken yardımcılıklarını Hamit Ergen ve Sait Çelik yaptı. Kongrede Fethiyesporun tüzük değişikliğine gidilerek 2 milyon TL olan borçlanmanın 3 milyon TL ye çıkartılması oy çokluğu ile kabul edildi bu sırada tartışmalar yaşandı kongre üyeleri borç miktarının kongreye sunulmadan böyle bir karar alınamayacağını ileri sürdüler kısa süreli yaşanan gerginlik giderildikten sonra faaliyet ve denetim kurulu raporları okunup ibraya sunuldu.Raporlar oy çokluğu ile kabul edildi.Faaliyet raporuna göre 2017 -2018 sezonunda 8 milyon 290 bin TL. gelir gider gerçekleştirildiği ifade edildi.Kulübün 3 milyon 298 bin TL. mevcut borcu bulunduğu da ifade edilirken Fethiyespor başkan adayı Mustafa Ferizcan yaptığı konuşmada  “2.ligde geçtiğimiz sezon bitirdiğimiz noktayı başarı olarak değerlendirmiyorum biz Fethiyespor’u üst sıralara çıkarmayı amaçlıyoruz geçtiğimiz bir yılda hatalarımız oldu en azından bu yıl iskelet kadromuzu oluşturduk aynı teknik kadro ve iskelet kadromuza yeni oyuncu transferleri yaparak Fethiye sporu üst sıralar için mücadele ortamı sağlayacağız” dedi.

Fethiyespor başkan adayı İsmail Öztürk ise 33 yıldır Fethiye’de olduğunu Fethiyesporun içinde bulunduğunu Fethiye de çift başlılık olmaması gerektiğini ve camiada vefa duygusu bulunması gerektiğini hatırlattı Öztürk ”Fethiyespora son yapılan 120 üye ayıptır. Bunu eleştiriyorum kim vesile olduysa yangından mal’ mı kaçırıyorsunuz. Fethiyespor kulübünün yerini bilmeyen insan üye yapılmış bunlar hata üyeler Fethiyesporu severek olmalı ama yarın yalnız kalırsınız tribünde hiç kimse desteklemez. Şimdi hissi tavırların yok olması için amacım ve hedefim Fethiyesporun iyi olması hissi tavırların yok olması için Mustafa Ferizcan’a;  1 yıl daha görev veriyorum tüzük tadilatı yapalım, yanlış yapımlarını ortadan kaldıralım. 2019 Mayısında yine buradayım andım olsun Fethiyespor’u süper lige çıkarmazsam şerefsizim” dedi. İsmail Öztürk böylece adaylıktan çekilirken Mustafa Ferizcan;  Eski Başkanları da alıp sahneye çıktı. Öztürk ve Ferizcan kısa birer teşekkür konuşması yaptıktan sonra Mustafa Ferizcan ın tek listesi oylanıp oybirliği ile yeniden başkan seçildi. Fethiyespor başkanı Mustafa Ferizcan ın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu; Mustafa Ferizcan, Okan Arıkan, Mete Atay, Özkan Torunoğulları, Kenan Kıran, Mehmet Suri, Ergün Özdemir, Sami Kemik, Tolga Yuluk, Emrah Aydın, Murat Tiryaki, Mert Demir, Onur Belci, Aykut Sidekli, Taner Aydın, Mustafa Uçar, Sezai Uysal, Habip Demir ve Ali Kıvrak.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …