Perşembe , Nisan 25 2024

FETHİYESPORDA 3 TRANSFER BİRDEN…

Fethiyespor Aydınspor 1923’den Ömer Karancı, Sarıyer’den Ensar Enes Baykal ve Tuzlaspor’dan da Muharrem Efe ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarını titiz bir şekilde sürdürmeye devam eden Fethiyespor kadrosuna 3 futbolcu daha kattı. Aydınspor 1923’ün sağ bek oyuncusu Ömer Karancı, Sarıyer’in sol açık yıldızı Ensar Enes Baykal ile anlaşarak kulüp binasında sözleşme imzalayan Fethiyespor yönetimi Tuzlaspor’un orta saha oyuncusu Muharrem Efe ile de resmen anlaştı ve el sıkıştı. Başarılı oyuncunun bayram sonrası Çarşamba günü Fethiye’ye gelerek iki yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Ömer Karancı Kimdir?

Varsaksporun alt yapısında futbola başlayan 25 yaşındaki sağ bek oyuncusu Ömer Karancı Beşiktaş, Adanaspor A.Ş. Giresunspor, Tarsus İdman Yurdu, Menemen Belediyespor, Bayrampaşa ve son iki sezondur da Ayınspor 1923 forması giydi.

Ensar Enes Baykal Kimdir?

25 yaşındaki sol bek oyuncusu futbola Dardanelspor A.Ş’de başladı. Ardından iki dönem Şanlıurfaspor forması giydi ve son olarak da Sarıyer forması giydi.

Muhaarrem Efe Kimdir?

Sakaryaspor alt yapısında futbola başlayan 27 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Muharrem Efe  Karşıyaka, Kocaeli Birlikspor, İnegölspor, Samsunspor ve son olarak da iki sezondur 2. Lig  takımı Tuzlaspor forması giydi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …