Cuma , Nisan 19 2024

Fethiyespor’a Kimler Geldi

2019-2020 futbol sezonunda 3. Ligde mücadele edecek olan Fethiyespor geçtiğimiz aylarda kongreye gitmiş ve kulüp başkanlığına Esat Bakırcı gelmişti. Bakırcı yeni sezon için güçlü bir kadro kurmak için çalışmalara başlamıştı. Bu kapsamda Fethiyespor kadrosuna 12 yeni futbolcukattı.

Geçtiğimiz sezon Fethiyespor’a katılan Mahmut Metin ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Yapılan görüşmeler sonrası anlaşmaya varılan başarılı kanat oyuncu ile sözleşme imzalanırken, Mahmut Metin Fethiyespor’da kaldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Fethiyespor’un başarılı defans oyuncumuz Erdi Bakırcı ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Kulüp binası’nda yapılan görüşmeler sonrası 2 yıllık anlaşmaya varılan tecrübeli oyuncu; “eksik kalan işlerimiz var, iyi bir ekiple yeniden hak ettiğimiz günlere döneceğiz” dedi.

Fethiyespor, son olarak Zonguldak Kömürspor’da forma giyen başarılı oyuncu Mert Caymaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Orta saha mevkinde görev alan tecrübeli oyuncu, Fethiyespor gibi hedefi olan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu, iyi bir ekiple istenilen başarıyı tekrar yakalayacaklarını ifade etti.

Fethiyespor ayrıca son olarak Etimesgut Bld.Spor’da forma giyen eski oyuncumuz Sabri Turgut ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 2012/13 sezonu şampiyon kadroda da yer alan ve kaptanlık pazubandını takan başarılı stoper, çubuklu forması’yla 6. yılını yaşayacak. Yeniden eve döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, transferinde emeği geçen Başkanımız ve yönetim kurulu’na teşekkür etti.

Fethiyespor, altyapıdan yetişen ve yeni sezonda büyük beklenti içerisinde bulunulan oyuncular Enes, Anıl ve kalecimiz Halil ile 3 yıllık yeni kontrat düzenledi. Yapılan görüşmeler sonrası anlaşmaya varılan oyuncularımızdan büyük katkı bekleyen yönetim kurulumuz, kendi gençlerimize hak edilen değerin verileceğini, onların da büyük bir azimle çalışarak beklentileri karşılayacaklarını dile getirdi.

Fethiyespor, geçtiğimiz sezonlarda takımımızda görev alan kanat oyuncumuz Metin Sevinç ile 2 yıllık yeni kontrat düzenledi. Kulüp binasında yapılan görüşmeler sonrası herhangi bir pürüz kalmayan oyuncumuz, kendisini 2 yıl daha Fethiyespor’lu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Fethiyespor, son olarak Kozan Bld. Spor’da forma giyen İbrahim Ethem Sevinç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sağ bek mevkisinde görev yapan oyuncu, geçtiğimiz sezon 29 lig maçında süre aldı. 28 yaşındaki başarılı futbolcu kariyerinde Tokatspor, Kahramanmaraşspor, Tuzlaspor gibi takımlarda forma giydi.

Fethiyespor, son olarak Sultanbeyli Bld. Spor’da forma giyen Anıl Gir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kanat bölgesinde görev yapan 28 yaşındaki başarılı oyuncu geçtiğimiz sezonu 33 maç, 16 gol ile tamamladı.

Fethiyespor, son olarak Almanya’da Ederbergland takımında forma giyen Cihan Çayan Duman ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kanat bölgesinde görev alan 23 yaşındaki oyuncu, bir süre Kayserispor genç takımında da forma giydikten sonra Almanya’ya geri dönüş yaparak futbol hayatına orada devam etti. Geçtiğimiz hafta yapılan görüşmeler sonrası anlaşmaya varılan oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Fethiyespor, son olarak Sivas Bld.Spor’da forma giyen tecrübeli kaleci Serkan Demirol ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Futbola Kocaelispor’da başlayan tecrübeli file bekçisi sırasıyla Körfez, Diyarbakırspor, Altay ve Sivas Bld.Spor’da forma giydi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …