Salı , Nisan 23 2024

Fethiyespor Yönetimi Seydikemer’de

Mustafa Ferizcan başkanlığında göreve gelen Fethiyespor yönetimi yaptığı transferlerle adından söz ettirirken, toplumun her kesimini kucaklayıcı ziyaretlerini de sürdürüyor. Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, Başkan Vekili Hüsrev San, As Başkan Harun Reşit Yiğit, Genel Sekreter Yardımcısı Özkan Hırçın, Alt Yapı Ve Amatör Branşlar Sorumlusu Salih Dündar, Belediye Başkan Vekili Ramazan Kaynak, Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş,Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu Ve Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San’a ve Seydikemer Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Köymen’e ziyarette bulundular.

Ziyaretlerde Fethiyespor logosu işlemeli seramik plaketler verildi. Kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına birlik beraberlik ve dayanışmanın sağlanması için yapılan ziyaretler büyük mutluluk yarattı. Fethiyespor kulüp başkanı Mustafa Ferizcan ziyaret sonrası verdiği bilgide; “amacımız Fethiye, Seydikemer birlikteliğini sürdürmek. Bu tür ziyaretlerimiz çevre ilçelerimize kadar uzanacak. Çünkü onlar da Fethiyespor’a gönülden destek veriyor. Halkımızla iç içe olabilmek ve büyük bir dayanışmayı tabana yayabilmek için gayret sarf ediyoruz. Elimizden geldiği kadar vatandaşlarımızdan kopmadan tek yürek bir üst lige takımımızı taşımak. Bunun için gerekli transferleri yaptık. Zamanla her şey yerine oturacaktır. Takımına sahip çıkan Büyük Fethiyespor taraftarı bundan sonra da desteğini sürdürecektir inancımız o yöndedir. Bizlerde sportif başarıların yanında sosyal anlamda da taraftarlarımızla kurumlarla vatandaşlarımızla hep bir arada olmak istiyoruz. Seydikemer ilçemizdeki resmi kurum ve sivil toplum kuruluşlarını bizlerden ayrı düşünemeyiz. Onlarla olmaktan da keyif aldığımız ziyaret oldu. Onların gönüllerini aldık bu tür ziyaretlerimiz sadece bugüne has kalmayacak. Belirli aralıklarla bu ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Fethiye-Seydikemer asla ayrı düşünülemez.” dedi.

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır ise, “Fethiyespor yönetim kurulu başkanı Mustafa Ferizcan ve yönetim kurulu üyelerinin nazik ziyareti için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu ziyaret Fethiyespor’un gerçekten bir Muğla takımı olma yolundaki azimlerini gösteriyor, Doğru kişiler yönetimlerde olduğu zaman akıbette hayır olur, küçük olsun benim olsun değil büyük olsun hepimizin olsun denildiği zaman zaten başarı gelecektir. Allah utandırmasın.” şeklinde ifadeler kullandı.

Seydikemer Belediye Başkan Vekili Ramazan Kaynak da “her zaman Fethiyespor ile birlikteyiz. Fethiye ve Seydikemer bir bütün bizler bunu böyle kabul ediyoruz. Muğla takımı olmanın yolunda yapılan birçok hamleler var inşallah takımımızı bir üst ligde görmeyi arzu ediyoruz.” dedi.

Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş ise; “Alt yapıya önem verilmesi konusuna dikkat çekerek bölgemiz geniş burada hemen her mevsim spor yapmak mümkün bu nedenle yetenekli gençlerimizin tespiti önemli. Fethiye’den bir yıldız neden olmasın bu yol da sizlere başarılar diliyoruz. Ziyaretten dolayı da son derece mutlu olduk.” ifadelerini kullandı.

Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu da, “spor her zaman fedakarlık ister sizlerin çıktığı bu yolda bizlere düşen yanınızda olmaktır. Yeni sezonda Allah utandırmasın başarılar diliyoruz.” dedi.

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San ise yapılan ziyaretten mutlu olduğunu belirtti.

Seydikemer Belediyespor kulüp başkanı Hasan Köymen de “Bölgenin amiral gemisi Fethiyespor’un alt yapı anlamında yaptığı hamleleri görüyoruz. Bizlerde kendi imkanlarımız ölçüsünde çaba sarf ediyoruz. Bu konuda Fethiyespor’dan bizlerde destek bekliyoruz. Her zaman Fethiyespor’umuzu destekliyoruz.” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …