Cuma , Mart 29 2024

Fethiyespor Silivri Maçını Kazanmak İstiyor

 

2. Lig Beyaz Grup’ta Sakaryaspor’a deplasmanda 3-1 yenilen Fethiyespor bu mağlubiyeti unutup rotayı evinde oynayacağı Silivrispor maçına çevirdi. Fethiyespor’un Sakarya deplasmanında 3-1 mağlup olması camiayı üzüntüye boğarken, lacivert beyazlılar Silivrispor maçı ile bir çıkış yapmayı arzuluyor.
Fethiyespor’da Sakaryaspor maçının mağlubiyeti camiayı üzdü. Haftalardır galip gelemeyen Fethiyespor Sakaryaspor’a 3-1 yenilerek 10 puan ile ligde 14. sıradaki yerinde kaldı. Fethiyespor bu mağlubiyeti unutup Pazar günü saat 13:30’da evinde oynayacağı 6 puan ile ligde 17. sırada bulunan Silivrispor maçını kazanıp bir çıkış yakalamak istiyor. Ayrıca Teknik Direktör Hüsnü Özkara’nın yönetim kurulu tarafından gönderilmesinin ardından Teknik Direktör sorununu çözmeye çalışan Fethiyespor’da Gümüşhanespor’dan tek taraflı fesih yaparak ayrılan Levent Eriş ile anlaşma zemini aranıyor. Fethiyespor Silivrispor maçı hazırlıklarına başladı. Sakatlığı devam eden Çağatay ve Emrullah takımla çalışmalara başlarken, sakatlığı süren Berat, Umut ve Cemil ise düz koşu yaptı. Onur Garip ve Cemil’in sakatlıkları nedeni ile Silivrispor maçında kadroda yer alamayacağı bugünden bildirilirken, kart cezalısı olan Ertuğrul Arslan ve Metin Sevinç de kadroda yer alamayacak.
Öte yandan geçtiğimiz hafta Fethiyespor Basın Sözcülüğü ve yönetim kurulundaki görevinden istifa eden Operatör Dr. Mehmet Ali Demirbaş’ın istifası Fethiyespor yönetim kurulunda görüşüldü. Başkan Mustafa Ferizcan yönetiminde dün akşam toplanan Fethiyespor yönetim kurulu Demirbaş’ın istifasını kabul etti. Yedek listede bulunan Ramazan Göztepe ise yönetim kuruluna alındı. Fethiyespor Basın Sözcülüğüne yönetim kurulu üyesi Salih Dündar’ın getirilmesi beklendiği öğrenildi.

Fethiyespor’un Sakaryaspor maçında istediği sonucu alamadığını belirten Sportif Direktör Murat Özavcı, ”Karşılaşmada çok güzel bir atmosfer olmasına rağmen karşılaşmada istediğimiz sonucu alamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi. Özavcı; ”Sakaryaspor maçında istediğimiz sonucu alamadık. Atmosfer olarak çok güzel bir atmosfer vardı. Yeni bir stat yapmışlar yoğun bir seyirci vardı. Maçın başlarında çok talihsiz bir gol yedik. Daha sonra istediğimiz golü bulduk. Ama ben iddia ediyorum ki 5 metre ofsayt olan bir pozisyonda gol yedik. O golden sonra maçın akışı değişti. İstediğimiz pozisyonlara gidemedik. Tabi eksik oyuncularımızın çokluğundan dolayı sıkıntılar yaşıyoruz. Sakat oyuncularımız bu hafta itibariyle birkaç tanesi bizimle olacak. Biz takımımıza inanıyoruz. Eğer tam takım halinde sahada olacağımızda neler yapabileceğimizi gösterdik. Allah nasip ederse yeni hocamızla birlikte tekrar çıkışa geçeceğimize inanıyoruz. Geçen hafta itibariyle Cemil, Berat, Emrullah ve Çağatay’ın sakatlığı vardı. Bu hafta itibariyle Çağatay ve Emrullah takım ile birlikte başladı. Aynı zamanda Berat’ın yüzde 60-70 sakatlığı iyiye gidiyor. Şu önümüzdeki birkaç gün itibariyle durumuna bakılacak. Hafta sonunda bizimle olmasını umut ediyorum. Hafta sonu eksik olan oyuncularımız Cemil ve bir de Onur Garip’in çaprazları koptu onun eksikliğini yaşıyoruz. Başka da herhangi bir sakat oyuncumuz yok. Berat’ın durumu da şuan kritik. Oynama ihtimali yüzde 80. Kart cezalılarımız var. Bunlar Ertuğrul ve Metin Sevinç. Geçen haftada tabi Ömer’de de sakatlıklar var. Ömer’in durumu da çekilen emardan sonra belli olacak. Başka da bir sakatlığımız yok” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …