Cuma , Mart 29 2024

Fethiyespor, Niğde Belediyespor İle Karşılaşacak

TFF. 2’nci Lig Beyaz Grupta 22 puanla 15’inci sırada mücadele eden Fethiyespor, bu hafta kendi evinde 39 puanla 9’uncu sırada olan Niğde Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin 28’inci haftasında Fethiye Şehir Stadında oynanacak Fethiyespor- Niğde Belediyespor maçında lacivert beyazlılar ölüm kalım savaşı verecek. Ligde 27 haftadır kalesine toplam 44 gol yiyen Fethiyespor, kötü gidişatı değiştirebilmek için Niğde Belediyespor karşılaşmasında puan ya da puanlar almak istiyor.

Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Bugüne kadar hiç ateş hattına düşmemiştik. Şuanda kırmızı çizginin altındayız ve bir puan gerisindeyiz. Ben şunu herkesin bilmesini istiyorum: Niğde maçı bizim için milat olmalı, başlangıç olmalı” dedi.

Geçtiğimiz hafta oynanan Fethiyespor- Konya Anadolu Selçukluspor maçını da değerlendiren Erşi, “Konya Anadolu Selçukluspor maçı bizim kazanmak istediğimiz müsabakaydı ama Konya Anadolu Selçukluspor bu ligin çok koşan, play-off iddiasında olan bir takım. O yüzden de iyi bir takıma karşı oynadık. Yine çok net pozisyonlarımız vardı. Ama 30. Dakikada yarım gelen bir top yine gol oldu. Yani 44 tane gol yemiş bir takımın başarılı olmasını bekleyemeyiz. 27 maçta 44 gol yemek ciddi bir sayı. O yüzden biz bu sayıyı ortadan kaldırmak için mücadele verdik ama bunda çok başarılı olamadık. Ama Niğde maçı bizim için milat olacak. Niğde maçı bizim için bir dönüş olmak zorunda. Evet, biz dibe vurduk ve bundan daha dibi yok. Bundan daha dibi olmadığı için de en dibe vurup tekrar bir sıçrama yapmak zorundayız. Niğde maçı da bunlardan bir tanesi. Terinin son damlasına kadar mücadele edecek arkadaş grubunu sahanın içinde istiyorum ve inşallah herkes bunu yapacak. Yapmayan da aramızda olmayacak. Bu maç ya kazanılacak ya kazanılacak. Başka bir alternatif görmüyorum” diye konuştu.

Fethiyespor taraftarlarının desteğini de isteyen Eriş, “Bu sıkıntılı süreçten tecrübelerimizle, deneyimlerimizle, birlikteliğimizle, alacağımız önlemlerle, yapacağımız davranışlarla, duracağımız duruşlarla hepsinin üstesinden gelebilecek bir sürece devam edeceğiz. Kimse endişe etmesin. Fethiyespor, taraftarı bu çocukların arkasında durmaya devam etsin” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …