Perşembe , Nisan 25 2024

FETHİYESPOR İLK TRANSFERİNİ YAPTI

Yeni sezonda sil baştan takım kurmaya hazırlanan Fethiyespor aradığı stoperi İzmir’de buldu. Menemen Belediye Spor forması giyen Efe Karaoğlu ile lacivert beyazlı takım yöneticileri 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübü ile sözleşmesi biten ve Fethiyespor ile 2 yıllık sözleşmeyi imzalayan 28 yaşındaki başarılı stoper futbola İzmirspor’da başladı. Ardından sırasıyla Ümraniye, Torbalı, Sivas Belediye spor, Altınordu A.Ş,’de forma giyen Efe Karaoğlu son dört sezondur ise Menemen Belediyespor’un formasını giydi. Başarılı oyuncu geçtiğimiz sezon Menemen Belediyespor forması altında 30 hafta sahada ter dökerken son 2 sezonda oynadığı tüm maçlarda istikrarlı bir tablo çizdi.

Fethiyespor Kulübü Tesislerinde imzalanan sözleşme sonrası açıklama yapan Efe Karaoğlu, “Fethiyespor’un ligdeki iddiasını bildiğim için buraya geldim. Yeni bir yönetim ve yeni bir kadro olacağını duydum. İnanıyorum ki Fethiyespor asıl yeri olan üst liglere çıkacaktır. Ben de bu takım ve bu şehir için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Fethiyespor Kulübü Yöneticisi ve Basın Sözcüsü Dr. Mehmet Ali Demirbaş ise, “Transfer çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Fethiye halkının bize olan güvenini ve bizden beklentilerini de çok iyi biliyoruz. Amacımız başta da dediğimiz gibi Fethiyespor Kulübünü layık olduğu yerlere getirmektir. Bu anlamda ilk adımımızı Menemen Belediyesporun başarılı stoperi Efe Karaoğlu ile attık. Artık yeni transferlerimizi de gün gün açıklayarak, takımımızı başarıya götürecek kadroyu en kısa sürede kuracağız” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …