Cuma , Nisan 19 2024

FETHİYESPOR HAZIRLIK MAÇINA BODRUMSPOR’LA ÇIKACAK

Son dönemde gerçekleştirdiği transferlerle dikkatleri üzerine çeken Fethiyespor, hafta sonu 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile hazırlık maçına çıkacak. Hazırlık maçı öncesi açıklama yapan Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan; “Takımımızın yenilenen kadrosunu, şuana kadarki son halini görmek isteyen taraftarlarımızı Pazar günkü maça bekliyoruz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde 2’nci etap kampı içim Ankara Kızılcahamam’a giden Lacivert Beyazlı kulüp, transfer çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Fethiyespor Kulübü tesislerinde gazetecilere açıklama yapan Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, takımın yenilenen kadrosuyla dikkatleri üzerine çektiğini söyledi.

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan: “2017-2018 sezonu için kombine kartlarımızı hazırlamış bulunuyoruz. Taraftarlarımızdan bu yönde çok büyük talep vardı. Maraton tribün, kapalı tribün ve VİP tribün şeklinde kombinelerimizi hazırladık.  Maraton tribünü fiyatı geçen sene 150 TL ide taraftarlarımızdan gelen yoğun talep doğrultusunda indirime gittik ve bu sene 120 TL, kapalı tribün 250 TL, VİP tribünü de bu yıl bin 500 ve 2 bin şeklinde ikiye böldük. Taraftarlarımızın kombine kartlara ilgi göstermelerini rica ediyoruz. Şu transfer döneminde doğru isimlerin, kaliteli isimlerin takımımıza kazandırılması anlamında kulübümüze önemli bir gelir kaynağı sağlamaktadır. Arzu edenler kulübümüzden kombine kartlarını satın alabilirler ve kulübümüze ekonomik anlamda katkı sağlamış olurlar” diye konuştu.

Fethiyespor’un Ankara Kızılcahamam’da ki 2’nci etap kampını tamamladığını belirten Ferizcan, takımın 12 Ağustos’a kadar çalışmalarını kendi evinde devam edeceğini, yeni sezon karşılaşması öncesi 3’üncü etap kamp çalışması için de tekrar Kızılcahamam’a gideceğini söyledi.

Lacivert Beyazlı takımın hafta sonu Muğla’nın 2’nci Lig Kırmızı Grupta top koşturacak Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile hazırlık maçı yapacaklarını hatırlatan Ferizcan; “6 Ağustos Pazar günü saat 18:00’da Muğla Atatürk Stadında ilimizin 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden dost kulübümüz Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile bir hazırlık karşılaşması yapacağız. Kamp süresince 2 tane hazırlık karşılaşması yaptık. Bu da üçüncü karşılaşmamız olacak. Bu anlamda takımımızın yenilenen kadrosunu, şuana kadarki son halini görmek isteyen taraftarlarımızı Pazar günkü maça bekliyoruz” dedi.

 

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …