Perşembe , Nisan 25 2024

FETHİYESPOR HACETTEPE KARŞISINDA İLK GALİBİYETİNİ ALDI

2.Lig Beyaz Grup’ta lige galibiyetle başlayan Fethiyespor Hacettepe ile oynadığı son 3 yılda ilk kez rakibine karşı üstünlük sağladı. Fethiyespor yıllardan sonra Hacettepe’yi Emrullah’ın attığı golle 1-0 yenebildi. Fethiyespor taraftarlarına adeta çifte bayram yaşatırken, lacivert beyazlı futbolcuların 3 bin lira olan galibiyet primi bin TL daha arttırılarak, 4 bin TL’ye yükseltildi. Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, futbolcularımıza bu maç için taahhüt ettiğimiz primi arttırdık. Bize bu galibiyet sevincini yaşatan futbolcularımıza “Annelerinin ak sütü gibi helal olsun” dedi.
Fethiyespor evinde oynadığı ligin ilk maçını 1-0 kazanırken, yıllar sonra Hacettepe önünde ilk galibiyeti de almış oldu. Fethiyespor Hacettepe karşısında yıllardır kazanamıyordu. Lacivert beyazlılar bugüne kadar oynadığı 6 karşılaşmanın 3’ünde mağlup olurken, 3’ünde de berabere kalmıştı. Fethiyespor 2014 yılından bu yana Hacettepe karşısında 1-0, 3-0 ve 2-0’lık skorlarla rakibine karşı kaybetmişti. Diğer 3 karşılaşmanın ikisinde 0-0 ve 1-1’lik sonuçlarla berabere kalmıştı. 2017-2018 sezonuna Emrullah’ın 75. dakika da attığı golle 1-0 kazanarak başlayan Fethiyespor, Hacettepe karşısında ilk galibiyetini de almış oldu. Rakibine karşı kalesinde 7 gol gören Fethiyespor, bugüne kadar sadece 1 gol atabilmişti. Fethiyespor yaklaşık 5 bini aşkın taraftarı önünde 2 kırmızı karta rağmen son dakikaya kadar ortaya koyduğu mücadele ile sahadan 1-0 galip ayrılınca, yıllar sonra rakibine karşı şeytanın bacağını da kırıp, kazanan taraf oldu. Fethiyespor’un 1-0’lık galibiyeti 3 puan getirirken, futbolculara bu maç öncesi 3 bin TL olarak açıklanan primde, 4 bin TL’ye yükseltildi. Kurban Bayramı tatili nedeniyle futbolcuların aldığı galibiyet üzerine soyunma odasına girip, zaferi yaratan oyuncularına prim miktarının arttırıldığını söyleyen Başkan Mustafa Ferizcan ve yönetim kurulu üyelerine futbolcular çığlıklar atarak teşekkür etti. Başkan Mustafa Ferizcan, karşılaşmanın ardından “Bu galibiyet ile futbolcularımızın galibiyet primini de arttırdık ve soyunma odasında bu müjdeyi onlara ilettik” dedi. Ferizcan, “Fethiyespor başarısını devam ettirecek. İlk kez kendi sahamızda taraftarımızın önünde sınav verdik. Bu sınavda yıllardan sonra Hacettepe önünde ilk galibiyetimizi aldık. Hacettepe önünde bugüne kadar kazanamayan takımımız şeytanın bacağını da kırıp, kazandı. Bu başarının bu galibiyetin tesadüf olmadığını, bundan sonraki karşılaşmaları da kazanıp göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …