Cuma , Nisan 19 2024

Fethiyespor, Darıca Gençlerbirliğispor’a  4-0 Yenildi

Fethiyespor;  konuk ettiği Darıca Gençlerbirliğispor’a  4-0 yenildi.  TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, sahasında konuk ettiği Darıca Gençlerbirliğin’e 4-0 mağlup oldu.

Maç sonunda Fethiyespor taraftarları Darıca Gençlerbirliğispor  futbolcularını alkışladılar. Fethiyespor 24. ve 30 dakikada gole çok yaklaştı ve birinci devre mutlak gol pozisyonlarından yararlanamadı. 22. Dakikada Fethiyesporlu Fethi Özer sarı kart cezası  aldı. 35. Dakikada konuk takım futbolcusu  Kemal Tokak  Darıca Gençlerbirliğispor’un  ilk golünü Fethiyespor ağlarına attı. 48. Dakikada ise Darıca Gençlerbirliğispor  daha önce Fethiyespor’da  top oynayan  Aytaç Deniz ile 2’inci gole kavuştu.  İlk yarıyı 2-0 galip bitiren Darıca Gençlerbirliğispor; 2. Yarıda ise 55. Dakikada yine Aytaç Deniz’in golüyle skoru 3-0 yaptı. 65. Dakikada ise Darıca Gençlerbirliğispor Adem Aydın ile 4’üncü gole ulaşarak maçı 4-0 galip bitirdi.

“FETHİYESPOR’UN GOL ARAYIŞLARI SONUÇSUZ KALDI”

Maçı izleyen  bazı Fethiyesporlu taraftarlar  Fethiyesporlu futbolcuları protesto ettiler.  Ateş püsküren taraftarlar; Fethiyesporlu futbolculara seslenerek;  koşsana,  çabuk hareket et, kale bu tarafta, bunların hepsi yaşlı, bunlar koşamıyor; şeklinde bağırdılar.  Zaman zaman gergin anların  yaşandığı  karşılaşmada;  Fethiyespor’un  taraftar grubu Apaçiler’de  son dakikaya kadar Fethiyespor’a tempo tuttular.  Karşılaşma sonunda Fethiyesporlu taraftarlar Darıca Gençlerbirliğispor  futbolcularını ve Aytaç Deniz’i  alkışladı. Fethiyespor’da  daha önce futbol  oynayan  ve karşılaşmada 2 gol atan Aytaç Deniz; Fethiyesporlu taraftarların bulunduğu tribüne gelerek selamladı ve bazı taraftarlar ile konuştu. Maç boyunca saha kenarından ayrılmayan Teknik Direktör Levent Eriş futbolcularına sürekli olarak talimatlar vererek, bağırdı ve isyan etti. Yenilgiden dolayı kahrolan Teknik Direktör Levent Eriş maçın son dakikalarında  sahadan ayrıldı. Teknik Direktör Levent Eriş’in istifa edeceği yönünde söylentiler gelse de henüz resmi bir açıklama gelmedi. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ve  oynadığı 4 maçta sadece 1 puan alabilen Fethiyespor evinde Darıca Gençlerbirliği ile karşılaştı. 1 puanla Fethiye’ye gelen Darıca Gençlerbirliği Fethiyespor’a fark attı ve puanını da 4’e çıkartarak 11’inci sıraya yükselirken Fethiyespor  ise 18’inci sıraya düştü. Maç bol faullü geçti. Darıca Gençlerbirliğinin bazı sporcuları sahanın çimlerinde uzun bir süre yattılar. Fethiyesporlu taraftarlar ise hakeme “Sarı Kart, kırmızı kart” diye bağırdı.

“FETHİYESPOR 0 – 4 DARICA GENÇLERBİRLİĞİ”

Fethiyespor İlk 11; Kemal  Mert Özyiğit, Kağan Söylemezgiller,  Halil İbrahim Pekşen,   Ensar Enes Baykan,  Ahmet Cebe, Fethi Özer, Fahri Akyol,  Alican Karadağ,  Ahmet Burak Solakel, Metin Sevinç, Anıl Arıcıoğlu. Yedekler; Fatih Kaldan, Erdi Bakırcı, Onur Okan, Onur Garip, Mahmut Metin, Kazım Dülger, Ramazan Işık Kaynak

Darıca Gençlerbirliği İlk 11; Ercüment Kafkasyalı, Kemal Tokak, Adem Aydın, Servan Taştan,  Zeki Korkmaz, Aytaç Deniz, Uğur Daşdemir, Abdullah Balıkuv, Eren Tokat, Raşit Sevindir,  Coşkun Yılmaz. Yedekler; Ahmet Önal, Mehmet Yeniler, Salih Seyis, Ahmet Kutluer,  Aziz Kızılgün, Kerem Kaya, Görkem Güven Kaynak.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …