Perşembe , Nisan 25 2024

Fethiyespor Bu Hafta Fatih Karagümrükspor Deplasmanında!

2 Lig Beyaz grupta mücadelesini sürdüren Fethiyespor bu hafta İstanbul’a deplasmana gidiyor. Düşme hattı sınırında olan Fethiyespor; bir üst seviyede olan Fatih Karagümrükspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Fethiye şehir stadında oynanan Lider Altayspor maçını değerlendiren  Fethiyespor teknik direktörü Levent Eriş basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.

Tecrübeli Teknik adamı Levent Eriş, “Biz maçı asla tek taraflı yaşamıyoruz. Biz kimseden şefaat dilenmiyoruz. İçerde oynadığımız bütün müsabakaların tamamında son derece yanlı, son derece taraflı, son derece bizim aleyhimize kararlar verilmeye devam ediyor. Biz ne kadar bahane uydurmamaya çalışsak da hep bunları tolare etmeye çalışıyoruz ama görüyorum ki maalesef Türkiye’nin en büyük dertlerinden bir tanesi olan müsabakayı yöneten hakemlerimiz kararlarında objektif olmayı değerlendiremiyorlar” dedi.

Fethiyespor oyuncularının takım olmayı öğrendiğini belirten Eriş, “Bizim için kimin nerede, ne şartlarda, fikstürün neresinde olduğu ilgilendirmiyor. Ben oyuncularımızın gösterdiği performanstan son derece memnunum. Bu gidişat ümit ediyorum biz çok daha güzel yerlere taşıyacak. Evet, geri sayım başlamıştı. Geri sayımdan sonra tek haneli maçlara geldi. İnşallah ümit ediyorum içerde oynayacağımız müsabakalar bizlerin son haftalara sıkıntılı girmemizi engelleyecek diye düşünüyorum. Takım olma yolunda çok iyi mesafeler kat ettik. Bu bizim için en önemli olgulardan bir tanesiydi. Ben birisi seyretsin, birisi izlesin diyenlerden değilim. Geldiğim günden beri bunun çabası içindeyim. Oynayan oynamayan herkes eşit durumda olduğunu bilmeli ve ona göre mücadelesini vermeli” ifade etti.

Eriş, “Karagümrük takımı bizi yenmesi halinde aşağıyla olan bağlantısını kesecek gibi bir durum olacak.  Bunu iyi hesap etmemiz gerekiyor. Karagümrük’e mağlup olmamız halinde 4-5 tane takımın yalnız mücadele etmesini sağlayacak, sayı azalacak. O yüzden biz buna izin vermek istemiyoruz. Karagümrük maçı bizim için çok zor bir maç. Onlar için hayati bizim için ise aynı şekilde hayati ama biz bir yere kolay teslim olmaya giden bir takım halinde değiliz. Eksiklerimiz var, Cemille, Ensar’ın cezalıkları devam ediyor. Bu hafta ceza alarak 4 sarı kartı tamamladılar. Onun dışında Umut’un sakatlığı devam ediyor. Karagümrük maçında tek handikabımız sentetik sahada oynayacak olmamız. Onun dışında her hangi bir handikabımız yok. Seyirci baskısı ise bizim en son bahsedeceğimiz şeydir. Biz baskıyla beslenen bir sektörüz. O yüzden de üzerimizdeki baskı bizi etkileyerek her hangi bir şeyde problem yaratacak bir durum değil” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …